Ma Ervin napja van.

Buszosoknak munkát hozhat az ukrán foci EB

Tisztelt Személyszállító Tagjaink!

 Ukrajna küldöttsége a közúti közlekedési vegyesbizottsági ülésen jelezte, hogy külföldi autóbuszokra is számítanak a labdarúgó Európa-bajnokság idején megnövekvő személyszállítási igények kielégítésében.


Ennek érdekében az esemény időtartamára (2012. június 8. és július 1. között) Ukrajna e járműveknek megkönnyíti a határátlépést, valamint feloldja a kabotázs-tilalmat is. Az igénybe vett szolgáltatásokért akkreditált utazási irodákon keresztül fizetik ki azok díját. Ezzel együtt kérték, hogy — a kapacitások felmérése érdekében — a magyar személyszállító vállalkozások jelezzék hajlandóságukat.


Kérjük tehát, hogy a várható, mozgósítható kapacitásokról (turistabusz kivitelű járművekről van szó) egyesületünket tájékoztatni szíveskedjenek a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen!


Mint ismeretes, 2012. június 8. és július 1. között Lengyelország és Ukrajna közösen rendezi meg a XIV. Labdarúgó Európa-bajnokságot. Lengyelországban Varsó, Gdansk, Poznan, és Wroclaw városa, Ukrajnában pedig Kijev, Harkov, Doneck és Lviv ad helyet a mérkőzéseknek.

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.