Ma Ervin napja van.

Térkép Németország nyári kamionstopjairól — 2013

Még mindig kapható nálunk a német BGL-térkép! Mint már írtunk róla, a tehergépjárművek nyári, szigorított közlekedési korlátozása július 1-tõl augusztus 31-ig tart Németországban. A német utakat járó fuvarozókra gondolva ebben az évben is változatlanul kínáljuk a főként tehergépkocsi-vezetőknek szóló, összehajtogatható Németország-térképet, melyet a német BGL jelentetett meg elsősorban a nyári korlátozásokra tekintettel.


Egyesületünknél Ön 2013-ban is hozzájuthat:

Németország útjaival, autópályáival; útkarbantartásokkal, nyári korlátozásokkal, útlezárásokkal, ajánlott terelőutakkal, környezetvédelmi zónákkal

angol, francia és német nyelvű jelmagyarázattal

tartományi határokkal

színes, részletes magyarázatokkal

7 város és a Ruhr-iparvidék áttekintő térképével


A nyomdatermék a budapesti székházunk Shop-jában és a regionális irodáinkban megvásárolható! A térkép (a készlet erejéig) kapható:


1.500 Ft + ÁFA
áron.


(Egyesületünk értékesítési csoportjának személyi kapacitása sajnos nem teszi lehetővé, hogy vásárlóinknak a térképeket külön-külön postázzuk. Kérjük, hogy a nyomdatermékekért személyesen szíveskedjenek jönni! Bővebb tájékoztatás: Varga Tamásné; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy 06 1 252 0688 / 238.)

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.