Ma Zita napja van.

Tagunk uniós munkát ajánl árufuvarozóknak

Egyesületünk tagja, a Nyári & Nyári Trans Kft. hosszútávú és állandó munkát kínál. A fuvarfeladatokat egy középméretű német logisztikai és szállítmányozási cég adja. A diszponálás magyar nyelven történik, futásteljesítmény hozzávetőleg 8.000 - 12.000 kilométer.


Viszonylatok: jellemzően Németország és Franciaország közötti fuvarok, de nem kizárólag! Előfordulnak kabotázs-fuvarok az adott országokon belül (Németország, Franciaország, Benelux-államok). Svájc nagyon ritkán, itt az útdíjat a megbízó fizeti.


A munka időbeni jellege: minimum négyhetes munkavégzés, utána a megbízó fuvart biztosít Magyarországra, az itthon tartózkodás után pedig visszfuvart is ad.


Rakomány: 10-24 tonna, változó jellegű rakományok, az ásványvíztől a zsákos granulátumig, papír, általános kereskedelmi áru. ADR nem feltétel, de lehetőség. Jellemzően egy le- és felrakós fuvarok.


Szükséges jármű: Minimum EURO 3-as, mega kapcsolási magasságú, ponyvás (függönyponyvás, elhúzható tetős) 24 tonna teherbírású, nyerges szerelvény. Ebben az esetben a pótkocsi padozatának kifogástalan minőségűnek és állapotúnak kell lennie, ellenkező esetben a rakodások nem fognak megtörténni.


Lehetőség van csak nyerges vontatóval részt venni a fuvarfeladatokban, a félpótkocsit a megbízó biztosítja. Az utóbbi lehetőségre nem mega vontatóval rendelkezők jelentkezhetnek!


Szükséges felszerelések: tankoló- és útdíjfizető-kártya, nyomkövető kommunikációs lehetőség, mobiltelefon, személyi védőfelszerelés, a rakományrögzítéshez szükséges csúszásgátló, 5 tonna teherbírású spaniferek, elvédők, végzáró


Díj: a megbízó ugyanazt a díjat fizeti rakott és üres kilométerre, a szerelvénnyel rendelkezők némileg kedvezőbb díjra számíthatnak, a bérvontatásra jelentkezők alacsonyabb díjat érhetnek el. Az adott hét utolsó napján számlázás, onnantól számolva 30 napos fizetési határidő! A megbízó all-in fuvardíjat fizet, nincs bonyolult elszámolás, minden megbízáson szerepel az adott fuvarra kiszámolt fuvardíj. Bővebb információ kapcsolatfelvétel után!


Jelentkezés: a Nyári & Nyári Trans Kft. ügyvezetője, Nyári Róbert várja a rövid cégbemutató leveleket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre!


Egyesületünk megjelenteti a hirdetést, azonban annak tartalmáért nem vállal felelősséget.

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.