Ma Ervin napja van.

Bűnözők az M&R&E Logistic Kft. nevével élnek vissza

Még időben fogott gyanút a győri M&R&E Logistic Kft. a TimoCom fuvarbörze jelzésére, s így sikerült megelőzniük bűnözők színrelépését, akik a győri fuvarozó cég adatait ellopva és árufuvarozói engedélyt hamisítva az M&R&E Logistic Kft. alkalmazottainak adták ki magukat, és 2012. június 7-én (csütörtökön) rakományokat próbáltak ellopni.


Az igazi M&R&E LOGISTICS Kft. (9025 Győr, Temető utca 27. 2. em. 1.) ügyvezetője, a török származású Musa Evis nevének nyilvános tisztázását kérte egyesületünk hírcsatornáin keresztül, s egyben feljelentést is tett a rendőrségen. A cégvezető hozzátette: részben a TimoCom gyors cégellenőrző jelzésének köszönhető, hogy az ügyeskedő bűnözők szándékát első ízben még időben sikerült meghiúsítani. Az idegenek azonban máshol is kísérleteztek. Június 12-én tudtuk meg, hogy Németországban rakományt loptak.


A cég nevével történő hasonló visszaélésekről az M&R&E Logistic Kft.-t a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a cégkivonatban is szereplő Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen lehet értesíteni. Semmilyen más e-mail-ről ne fogadjon fuvarajánlatot olyantól, aki  az M&R&E Logistic alkalmazottjának adja ki magát!

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.