Ma Ervin napja van.

2014 februárjában induló képzések a BME-n

BME Közlekedés- és Járműmérnöki Kara 2014 februárjában — a bolognai képzéshez igazodva — megújult formában ismételten szakirányú továbbképzést indít a másfél éves alapszintű közlekedési gazdasági szakmérnök szakon BSC, ill. főiskolai végzettséggel rendelkező mérnököknek, és a két éves mesterszintű közlekedési gazdasági szakmérnök szakon MSC, ill. egyetemi végzettséggel rendelkező mérnököknek.


A kitűnő minősítésű, akkreditált szakirányú képzések a közlekedés, a logisztika, a szállítmányozás különböző szakterületein dolgozóknak biztosítanak operatív, illetve stratégiai szintű vezetési feladatok ellátásához szükséges gazdasági, vállalkozói, marketing, pénzügyi, számviteli, humánpolitikai, döntésmódszertani, fuvarjogi és egyéb ismereteket.


A hallgatók az alábbi menedzsment-szakirányokból választhatnak:

általános közlekedés
vasúti közlekedés
közúti közlekedés
légi közlekedés
logisztika
szállítmányozás


A szakirány beindításához minimum 10 fő jelentkezése szükséges.


Mindkét képzés záróvizsgával, diplomafeladat-készítéssel és annak megvédésével zárul. A diplomamunka megvédése után a hallgatók:

ALAPSZINTŰ KÖZLEKEDÉSI GAZDASÁGI SZAKMÉRNÖK,
ill.
MESTERSZINTŰ KÖZLEKEDÉSI GAZDASÁGI SZAKMÉRNÖK

szakirányú szakképzettséget igazoló diplomát kapnak.


A kedvező árú (300.000.- Ft/félév), kredit rendszerű képzés keretében a korábban megszerzett mérnöki ismeretek folyamatos munkavégzés mellett, egyéni igényekhez illesztett, rugalmas formában, eurokompatibilis szakirányú ismeretekkel egészíthetők ki, frissíthetők, ill. korszerűsíthetők.


A jelentkezés folyamatos, határideje: 2013. november 30.


Bővebb információ a szak vezetőjétől, prof. dr. Tánczos Lászlónétól (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), a szakfelelőstől, Uracsné Szatényi Krisztinától (tel.: (1) 463 1253; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) és a Dékáni Hivataltól (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) kapható.

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.