Ma Zita napja van.

MEGÚJULT A TIR KÉZIKÖNYV

Tisztelt TIR-fuvarozásban érdekelt tagunk!

Tájékoztatjuk, hogy az IRU megújította a TIR-igazolvány Birtokosok Kézikönyvének szerkezetét és szövegét, amely szükségessé tette, hogy minden egyes TIR-igazolványt felhasználó fuvarozó tagunk megismerje és kézhez kapja az elsődleges kötelezettségeit és a TIR- igazolványok használatának körülményeit tartalmazó dokumentumot.


 

Az Önök Kézikönyvének kinyomtatását követően, azt minden egyes TIR-igazolvány birtokos tagunk kettő példányban átveheti az Egyesület budapesti központi irodájában, 2015. május 02-ától. A két példány közül a kemény fedeles borítóval ellátott az Önök tagi példánya, míg a puha iratgyűjtős példányát kérnénk szépen elolvasását követően, cégszerűen aláírni (annak utolsó oldalán) és az oldalakat egyenként a lapok alján szignójukkal ellátni (a korábbi gyakorlat szerint), a tudomásulvétel igazolására.

A cégszerűen aláírt és szignójukkal ellátott példányt az Egyesület központi irodájába kell visszajuttatniuk, legkésőbb 2015. június 30-áig, Samuné Molnár Erika részére.

Az az Egyesületben az Önök tagi dossziéjának mellékletét kell, hogy képezze.

Ezért, ha valamely tisztelt tagunk nem tesz eleget a fenti határidőre történő visszaküldési kötelezettségének, vagy a Kézikönyvek példányait nem veszi át az ügyfélszolgálaton, 2015. július 01-től kizárásra kerül a kedvezményezetti körből.

Mindezek figyelembevételével, kérjük szíves együttműködésüket

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.