Ma Fülöp, Jakab napja van.

A KÉPZÉSEK ELINDULNAK! Ön már kitöltötte a második és rendkívül fontos kérdőívet?

Az államilag finanszírozott járművezető képzés szervezéséhez szükséges információk megadása elengedhetetlen!
Az MKFE tagok képzésszervezést segítő információit kéri az OFA Nkft.

Kérjük, hogy figyelmesen olvassa el és töltse ki az alábbi kérdőívet segítve ezzel a program sikeres megvalósítását!



Az alábbi kérdőív EGYSZERI kitöltésével regisztrálja magát , mint gépkocsivezető-hiánnyal küzdő MKFE tag és az OFA Nkft közvetlenül veszi fel Önnel a kapcsolatot!

Tisztelettel megköszönjük, hogy a gépkocsivezető-hiány megszüntetését célzó erőfeszítéseink során támogatta munkánkat nyilatkozatával az Önnél/Önöknél azonnal betölthető gépkocsivezetői állások számával kapcsolatban. Az MKFE tagjai támogató együttműködésének köszönhetően megnyílt a lehetőség a program elindítására. Az OFA honlapján több mint 20 ezer érdeklődő, leendő gépkocsivezető regisztrált! A magas színvonalú, gyors és hatékony lebonyolítás érdekében (a képzésért felelős OFA NKft. kérése alapján) az alábbi néhány kérdés tisztázására van szükség, illetve nyilatkozatát, véleményét kérjük. Kérjük, segítse munkánkat ennek az egyszerű kérdőívnek a kitöltésével és visszaküldésével. Köszönjük!

Ha Ön ezt az űrlapot már korábban kitöltötte, vagy Az „50 éves az MKFE” rendezvényen bedobta a gyűjtőládába, akkor nincs további teendője. Adatait már továbbítottuk az OFA Nkft részére!

Tovább az űrlapra

Kérjük segítse munkánkat az űrlap kitöltésével.

Köszönjük
Az MKFE elnöksége

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.