Ma Ervin napja van.

Útdíj-bírság: a jogalkotók keresik a megoldást

Tisztelt Tagjaink! A Magyarországon 2013. július 1-től bevezetett használatarányos útdíjrendszerrel kapcsolatban a mai napig folyamatosan érkeznek tagi igények, melyek a felhasználókat ért sérelmeket, a bírságok visszaszorítását és a jogkövető magatartás elismerését követelik, teljesen jogosan. A problémák megoldásához ezúton kérjük a tagság segítségét!


A logisztikai, közúti árufuvarozási és személyszállítási vállalkozások versenyképességének növelését szolgáló intézkedésekről szóló 1560/2015. (VIII. 7.) Korm. határozat 15. pontja lehetőséget kínál a problémák jogalkotáson keresztül történő megoldására.


Az MKFE munkaszervezete abban kéri a Tagság segítségét, hogy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldjék meg, amennyiben a bevallási közreműködőn keresztül, fedélzeti egységgel (OBU) történő útdíjfizetés esetén bírságot kaptak, annak ellenére, hogy a HU-GO egyenlegük fel volt töltve és az eszköz is működött.


Kérjük, hogy az eseteket részletesen írják le és mellékeljék a hu-go oldaláról letölthető jegytépéseket is.


Köszönjük a közreműködésüket!


MKFE kommunikáció

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.