Ma Ervin napja van.

Ragadd meg a kulcsot: állásbörze gépkocsivezetőt kereső cégeknek – következő állomás: Zalaegerszeg

Az OFA az MKFE támogatásával országos állásbörze sorozatot szervez az államilag finanszírozott hivatásos gépjárművezető képzési (C, C+E, D, GKI) program eredményes megvalósítása érdekében. A következő állomás: június 29. (szerda), Zalaegerszeg. Várjuk a gépkocsivezetőt kereső áru- és személyszállító vállalkozások jelentkezését, éljen a lehetőséggel: most házhoz jön a munkaerő!

A „Ragadd meg a kulcsot” sorozat első öt állomásán (Budapesten, Békéscsabán, Kecskeméten, Nyíregyházán és Székesfehérváron) összesen mintegy 150 MKFE tagvállalkozás képviselte cégét, és több mint 400 leendő munkavállalóval írtak alá szándéknyilatkozatot a későbbi foglalkoztatásukról.

Az állásbörzék egyik legnagyobb előnye az, hogy a rendezvényeken megjelenő gépkocsivezető jelöltek már túl vannak az OFA programjára való regisztráción, azaz átestek egyfajta előzetes szűrésen, ugyanakkor még nem rendelkeznek munkaadói elköteleződéssel.

Az eddigi tapasztalatok bizonyítják, hogy az OFA-MKFE rendezvénysorozat hatékony eszköz a vállalkozók számára a munkaerőtoborzásban.


A sorozat következő állomása június 29-én, szerdán Zalaegerszeg lesz, ahova még várjuk a munkaadói és munkavállalói regisztrációkat.

A program az MKFE tagjainak ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Munkaadóként kérjük, itt regisztráljon az országos road show egyes állomásaira.
Munkavállalóként kérjük, itt jelezze részvételi szándékát.
Kérdése van? Írjon a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre vagy hívja a 06 (1) 252 0688/226-os számot.

 

További helyszín és időpont:
Miskolc, 2016. július 5.

MKFE kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.