Ma Zita napja van.

Közúti szolgáltató állomások – országos kamionparkoló hálózat kiépítése az MKFE tagjainak közreműködésével

A Kormány 1560/2015. (VIII. 7.) határozatának 9. pontja értelmében a logisztikai, közúti árufuvarozási és személyszállítási vállalkozások versenyképességének növelése érdekében növelni kell a hazai kamionparkolók számát, javítani szükséges a felszereltségüket és védettségüket. Az MKFE a kormányhatározat mielőbbi megvalósulása érdekében tagjai részvételét kéri egy országos közúti szolgáltató állomás hálózat tervezéséhez, kiépítéséhez, működtetéséhez.


Az MKFE és Wáberer György elnök, miniszterelnöki megbízott nevével fémjelzett 16 pont kiemelt fontossággal kezeli a kamionosokat és buszosokat egyaránt érintő szolgáltatói infrastruktúra fejlesztését.

Az 1560/2015. (VIII. 7.) határozatának 9. pontja felhívja a nemzeti fejlesztési minisztert, hogy a miniszterelnöki megbízottal együttműködve dolgozza ki azt az intézkedési tervet, amelynek célja a magyarországi kamionparkolók számának növelése, felszereltségük és védettségük javítása, és egy közlekedési szolgáltató állomás hálózat létrehozása.

A közlekedési szolgáltató állomás kialakításában az MKFE tagvállalkozásai is szerepet kaphatnak, amennyiben a már meglévő kapacitásaikkal részt vállalnának az országos hálózat kialakításában, fejlesztésében és üzemeltetésében.

Tisztelt Tagjaink! Kérjük, hogy amennyiben meglévő saját kapacitásaik felajánlásával, illetve további fejlesztések megvalósításával szerepet vállalnának az akár az MKFE által is támogatott kamionparkoló hálózat kialakításában, azt az innen letölthető űrlap kitöltésével és visszaküldésével, 2016. október 31-ig jelezzék az MKFE felé a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Kérjük, hogy az űrlap mellé lehetőség szerint csatoljanak fotókat, videót, bemutatkozó anyagot a jelenleg működő szolgáltatásaikról. Köszönjük!

Az űrlap>>

További információk:

Áchim Mihály Miklós
MKFE társelnök, Árufuvarozási Tanács elnök
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.+ 36 (30) 978 3260

 

MKFE kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.