Ma Zita napja van.

Informatikai rendszerfrissítés az MKFE-ben

Informatikai karbantartás miatt március 26-án (kedden) 18:00 órától leáll az MKFE levelező rendszere, és a frissítést követően szerdán (27-én) délelőtt fokozatosan indulnak újra az egyes postafiókok. Ez idő alatt munkatársaink korlátozottan férnek hozzá az e-mailjeikhez, ezért kérjük, hogy sürgős ügyekben szíveskedjenek telefonon keresni az Egyesületet. A levelezési rendszer frissítése érinti az MKFE Biztosítási Alkusz Kft-t és az MKFE Szolgáltató Kft-t is, ezért kérjük tisztelt Tagjainkat és Ügyfeleinket, hogy a délelőtti órákban - amennyiben nem kapnak választ az e-mailes megkeresésükre – telefonon is keressék az Alkusz és a Szolgáltató ügyfélszolgálatát.


A levelező rendszer frissítése várhatóan a kora délutáni órákra befejeződik, ezt követően a korábban megküldött e-mailek is megérkeznek a címzettekhez. Kérjük, hogy amennyiben biztosítással kapcsolatos sürgős megkeresése van az MKFE Biztosítási Alkusz Kft. felé, akkor március 27-én a délelőtti órákban telefonon is keresse fel az Alkusz ügyfélszolgálatát, hogy a kéréseit teljesíteni tudják munkatársaink.

A karbantartás az MKFE budapesti és nyíregyházi irodájának nyitva tartását nem érinti, személyes ügyintézésre ez idő alatt is van lehetőség.

Köszönjük szíves megértésüket és türelmüket!

MKFE Kommunikáció


Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.