Ma Zsigmond napja van.

A reptéri M4-es csomópont felújítása — 4. ütem

Mint az elmúlt hetekben már beszámoltunk róla, a Magyar Koncessziós Infrastruktúra-Fejlesztő (MKIF) Zrt. 2024 áprilisában ütemezett útfelújítási munkákat kezdett az M4-es autóút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér mellett vezető csomóponti ágaiban. A 4. ütem várhatóan 2024. április 22-én kezdődik, és április 26-ig tart, melyet szintén csak a forgalmi rend megváltoztatásával lehet megvalósítani.


Ezalatt a csomópontot nem zárják le, csak sávzárás várható: az M4 autóút feletti felüljárón a Budapest felől a repülőtérre vezető lehajtó ágon végeznek felújítási munkálatokat. A repülőtér így az érintett héten minden irányból megközelíthető lesz, azonban a Budapest felől érkezők két sáv helyett csak egy sávon tudnak a légikikötő felé haladni. Torlódásra és megnövekedett menetidőre kell számítani.


A kivitelezési munkák több ütemben zajlanak, és előreláthatóan május közepéig tartanak. Egy-egy ütemben egyszerre csak egy csomóponti ágat zárnak le, hogy a forgalmat a lehető legkisebb mértékben zavarják.


térképek és teljes közlemény »

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.