Ma Botond, Mózes napja van.

Pályázati felhívás - A szakma népszerűsítéséért díj 2023. - jelöljön Ön is!

Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete 2023-ban alapította meg a hivatásos gépkocsivezetői szakma népszerűsítésért díjat, amelyet első alkalommal a 2023-as IRU-diploma osztó ünnepségen adtunk át. A 2022-es díjat Dajka László (st22-lacika) nyerte el a zsűri döntése alapján. Az MKFE ismét várja a javaslatokat a „Szakma népszerűsítésért 2023.” díj idei jelöltjeire. Kérjük, 2024. május 22-ig Ön is küldje meg az alábbi jelölőív kitöltésével, hogy kit javasol az elismerésre, amely az oklevél és emlékplakett mellett egy félmillió forintos, műszaki termékek vásárlására használható ajándékkártyát is tartalmaz.


A gépkocsivezetői hivatás jól tálalt „marketingje” is hozzájárulhat ahhoz, hogy a fiatal vagy nem fiatal, de a szakma iránt érdeklődő gépkocsivezető jelöltek a pályára lépjenek. Ezt a népszerűsítő munkát – még ha eredendően nem is ez volt a céljuk –  hatékonyan vesznek részt azok a vloggerek, akik sofőrként dokumentálják a munkájukat (annak minden szépségét és persze árnyoldalát is bemutatva), ezzel is fenntartva az állandó érdeklődést a pályán kívüliek, de a kollégák között is.

Az MKFE 2023-ban alapította meg a „Szakma népszerűsítéséért” díjat, azzal a szándékkal, hogy elismerje és bátorítsa azokat a vloggereket, akik a legtöbbet tesznek a hivatás népszerűsítéséért, s edukatív tartalmakkal is segítik a pályakezdő fiatalok, vagy akár a hosszabb ideje aktív kollégáik munkáját.

Az elismerés azok számára szól, akik a közösségi médiában – vagy más széles rétegeket elérő módon – aktív szerepvállalásukkal, kiemelkedő szakmai tapasztalattal és közérthető kommunikációval elősegítették a közúti árufuvarozói és személyszállítói szakma és a gépkocsivezetői hivatás ismertségének, elismertségének növelését, a szakma társadalmi megbecsültségének és megítélésének javítását.

Az oklevelet a díjazott előző évben végzett tevékenységének értékeléseként minden évben az MKFE IRU-diploma átadó ünnepélyén, annak részeként adja át az Egyesület elnöke.

A díjazott az MKFE plakettből és oklevélből álló kitüntetésében részesül, továbbá a díj mellé idén egy 500.000 forint értékű (Media Markt) ajándékkártya is jár.

A 2023-as „Szakma népszerűsítéséért” díj pályázati lapját IDE KATTINTVA» töltheti le.

Kérjük, hogy a maradéktalanul kitöltött pályázati lapot legkésőbb
2024. május 22-én (szerda) 12.00 óráig
küldje meg a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.



MKFE Kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.