Ma Gizella napja van.

Ál-fuvarozók vitték a rakományt

Magukat fuvarozónak kiadó ismeretlen tettesek érkeztek címre és végezték el azt a fuvarfeladatot, melynek teljesítése közben nyomtalanul eltűntek a rakománnyal együtt Hernád és Orosháza között 2010. április 8-9-én (CS-P) napközben. A kár 12 millió forint.



A (sértett) megbízó azonnal rendőrségi feljelentést tett. A valós fuvarszervező, az MKFE-tag Techno Druck Kft. egyesületünk hírszolgálatának közreműködését kérte a rakomány és az ál-fuvarozók kézrekerítéséhez, akik szabadon garázdálkodva akár további károkat is okozhatnak a szakmának.


A fuvarmegbízás egy takarmánykeverő üzem gépészeti berendezéseinek (lista ») célbajuttatásáról szólt, melynek 9-én Hernádról Orosházára kellett volna megérkeznie. A fuvarszervező által a fuvarbörzén megjelentetett hirdetésre azonban egy nem létező vállalkozás jelentkezett, mely két emberrel megjelent a sértett telephelyén, és felrakodta az üzem berendezését. A feltételezett tolvajok egy fehér színű, kb. 20 éves, STEIER típusú nyergesvontatóval (a fülke tetején sárga villogó) és a hozzá kapcsolt, ponyva nélküli félpótkocsival érkeztek, mely járműkombinációról később kiderült, hogy hamis rendszámmal közlekedik. A rakodást egy fiatalabb, 20-25 év körüli, 180-185 cm magas, sovány testalkatú férfi, valamint 50-55 éves, 170-175 cm magas, enyhén kopaszodó, göndör hajú, kövérebb társa végezte, akik járművükkel a képen » is láthatók.

A sértett és a fuvarszervezést végző Techno Druck Kft. kérik, hogy akik az esettel kapcsolatban bármilyen érdemi információval szolgálni tudnak, nyomravezetői díj fejében jelentkezzenek a 06 20/9-785-477-es számon.



 


Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.