Ma Ivó, Milán napja van.

Találkozzunk hétfőn Győrött!

Megtudhatja, hogyan kell intézni a kereskedelmi gázolajjal kapcsolatos teendői második felét, magát az adó-visszaigénylést!


Győr nyitja az öt magyarországi városban tavasszal esedékes regionális küldöttválasztó gyűléseink sorát. Tagi találkozóinkkal a május végi Országos Küldöttközgyűlésünkre készülünk. Fontos, hogy a kezdés időpontja egy órával korábbra került!


Tisztelettel várjuk tehát a nyugat-dunántúli és közép-dunántúli régiók kedves tagjait 2011. április 11-én (hétfőn) 15:00 órakor Győrben, a Hotel Famulusban (Budai út 4-6.), hogy összegezzük az elmúlt időszak eseményeit, áttekintsük a szakma előtt álló feladatokat, felvázoljuk a kereskedelmi gázolaj adó-visszatérítéséhez szükséges következő intéznivalókat, s vacsorával összekapcsolt, kötetlen beszélgetés keretében kicseréljük tapasztalatainkat! (Részvételi szándékát szíveskedjék jelezni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen! Köszönjük.)


térkép (a hotel honlapja) »

PROGRAM:

Dr. Vereczkey Zoltán:
Konzultáció az MKFE elnökével az elmúlt év eredményeiről
Felkészülés az Országos Küldöttközgyűlésre
Az Alapszabály módosítása


Moksony Réka — Pastyik Piusz:
Az MKFE új weblapjának bemutatása


Erdei Péter:
Lássunk MÉG tisztá(bba)n gázolaj ügyben! Bemutatjuk a kereskedelmi gázolaj jövedékiadó- visszaigénylésének módját, mely műveletről eddig még nem esett szó! Kihagyhatatlan információk!


A találkozón való részvétel ingyenes!
Vendégül látjuk Önt egy vacsorára!



Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.