Ma Ivó, Milán napja van.

Találkozzunk Solton április 29-én (pénteken)!

            NE HAGYJA KI! REGISZTRÁLJON MOST!

Megtudhatja, hogyan kell intézni a kereskedelmi gázolajjal kapcsolatos teendői második felét, magát az adó-visszaigénylést!     Hozza magával könyvelőjét is!



A Bács-Kiskun megyei Solton folytatódik az öt magyarországi városban tavasszal esedékes regionális gyűléseink sora. Tagi találkozóinkkal a május végi Országos Küldöttközgyűlésünkre készülünk.


Tisztelettel várjuk tehát a dél-alföldi, valamint a dél-dunántúli régiók kedves tagjait 2011. április 29-én (pénteken) 15:00 órakor Solton, a Park Motelben (Solt, Bartók Béla u. 2.), hogy összegezzük az elmúlt időszak eseményeit, áttekintsük a szakma előtt álló feladatokat, felvázoljuk a kereskedelmi gázolaj adó-visszatérítéséhez szükséges következő intéznivalókat, s vacsorával összekapcsolt, kötetlen beszélgetés keretében kicseréljük tapasztalatainkat! (Részvételi szándékát szíveskedjék jelezni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen! Köszönjük.)


térkép (google) »

PROGRAM:


Dr. Vereczkey Zoltán:
Konzultáció az MKFE elnökével az elmúlt év eredményeiről
Felkészülés az Országos Küldöttközgyűlésre
Az Alapszabály módosítása


Moksony Réka — Pastyik Piusz:
Az MKFE új internetes portáljának bemutatása


Erdei Péter:
Lássunk MÉG tisztá(bba)n gázolaj ügyben! Bemutatjuk a kereskedelmi gázolaj jövedékiadó-visszaigénylésének módját, mely műveletről eddig még nem esett szó! Kihagyhatatlan információk! Mivel a visszaigénylés bonyolult, javasoljuk, hogy hozza magával könyvelőjét, pénzügyesét is!


A találkozón való részvétel ingyenes!
Sőt, vendégül látjuk Önt egy vacsorára!



Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.