Ma Ferenc napja van.

Fuvardíjrendezés: hogyan tovább? – szakmai konzultáció március 25-én, Debrecenben

Tisztelt Tagtársak, Fuvarozó társak! Az utóbbi hetekben kialakult helyzetre tekintettel Konyári Antal Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok megyei, Kozma Attila Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei, Pecze Róbert Borsod-Abaúj-Zemplén megyei képviselők, továbbá Gégény Tamás az Árufuvarozói Tanács tagja úgy döntöttek, hogy indokolt összehívniuk egy tagi találkozót, ahol szakmai konzultáció keretében megvitathatjuk a legégetőbb problémáinkat, meghallgathatjuk egymás véleményét, megoszthatjuk a tapasztalatainkat, és végül kialakíthatunk egy közösen képviselt álláspontot, gyakorlatot a továbbiakra – például a fuvardíjakra – vonatkozóan. A találkozóra 2022. március 25-én, pénteken 15:00 órától kerül sor Debrecenben, az Ász Rendezvényházban. Kérjük, legkésőbb 2022. 03. 24-én, csütörtökön 15:00 óráig jelezze, ha részt kíván venni a találkozón.


A találkozó tervezett témái:
- Tájékoztató az érdekképviseletek a témában végzett munkájáról és azok eredményéről;
- Tanácsokat, javaslatokat kívánunk adni és kapni a kialakult helyzet kezelésének módozataira;
- Szeretnénk, ha kialakulna egy műhelymunka, ami arra irányul, hogy egy-egy fuvarozónak milyen lehetőségei vannak, lehetnek arra, hogy saját magát jobb helyzetbe hozza (gondolunk itt díjemelésre, önköltségcsökkentésre stb.)

A találkozó időpontja:
2022. március 25., péntek
15:00-19:00-ig

A találkozó helyszíne:

Ász Rendezvényház
4032 Debrecen, Böszörményi út 218/c
Térkép: ITT »

REGISZTRÁCIÓ AZ ALÁBBIAK SZERINT:

Ha Ön Heves, Nógrád vagy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei tag, a részvételi szándékát kérjük jelezze Pecze Róbert megyei képviselőnek a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen.

Ha Ön Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei tag, akkor a részvételi szándéklát kérjük jelezze Kozma Attila megyei képviselőnek a  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen.

Ha Ön Hajdú-Bihar vagy Jász-Nagykun-Szolnok megyei tag, akkor a részvételi szándéklát kérjük jelezze Konyári Antal megyei képviselőnek a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen.

A jelentkezés határideje: 2022. március 24. 15:00 óra!

 

MKFE Kommunikáció

© 2019 MKFE all rights reserved.
This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.