Ma Bernát, Felícia napja van.

Ignácz József Pétert választotta az MKFE elnökévé a szombati Küldöttgyűlés

Megválasztotta az Egyesület elnökét, az Árufuvarozási Tanács, a Felügyelő Bizottság és az Etikai Bizottság hiányzó tisztségviselőit a 2019. szeptember 28-ra összehívott országos Küldöttgyűlés.


A testület nagy többséggel, a voksok 72,58 százalékával szavazta meg elnöknek Ignácz József Pétert, aki miután megköszönte a neki megszavazott bizalmat, kiemelt fontosságúnak nevezte az egyesületi tagság aktivitásának visszanyerését. „Sokan, sokféle üzenettel, rengeteg panasszal hívnak – mondta a frissen megválasztott elnök. – De csalódott is vagyok, mert közülük sokan nincsenek itt. Nem elég a bőrfotelból szurkolni, ötletelni, aztán másra bízni a problémák felszámolását. Csak együtt tudunk eredményt elérni. Tudom, az érdekképviselet kevés sikerélménnyel kecsegtet, mégsem lehetünk passzívak. El kell érnünk, hogy legyen munkája a magyarországi vállalkozásoknak, folyamatosan és megfelelő díjazáson, hazai és EU-s színpadon egyaránt. Ehhez a munkához jutás feltételrendszerét kell megváltoztatni: hatékony piacvédelmi politika, egészséges, a nemzeti összetartozásra is építő protekcionizmusra van szükség - a fuvarozók és az árukibocsátók részéről is –, és a kormányzat támogatása is nélkülözhetetlen, szükség van minden olyan eszközre, amellyel megőrizhető a magyar vállalkozások versenyképessége.”


A Küldöttgyűlésen megválasztott tisztségviselők:


Tisztség Név Cégnév
Elnök Ignácz József Péter Ignácz Kft.
Felügyelő Bizottság tag Tóth József Tóth 47 Kft.
Árufuvarozási Tanács tag Gazda Csaba GAZDA Trans Kft.
Árufuvarozási Tanács tag Szíjj Levente Csaba e. v.
Etikai Bizottság tag Szabó Kálmán Szabó és Családja Kft.

MKFE kommunikáció
© 2019 MKFE all rights reserved.
This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.