Események

Útdíj-Fórum 2013

Zsúfolásig megtelt az a nagyelőadó, melyben küldöttközgyűlésünk után a bevezetés előtt álló használatarányos útdíjról tartottunk fórumot. Az esetményen a sajtó és a minisztérium képviselői mellett a rendszert kiépítő I-Cell Kft. illetékesei is megjelentek. (Fotó: Horváth Ákos)

Bővebben: Útdíj-Fórum 2013

2013. évi Országos Küldöttközgyűlés

Egyesületünk május 25-én tartotta 2013. évi Országos Küldöttközgyűlését, melyről az AutóKözlekedés júniusi számában adunk részletes tájékoztatást. Mindenkinek köszönjük a részvételt! (Fotó: Horváth Ákos)

Bővebben: 2013. évi Országos Küldöttközgyűlés

Az IRU-aranyjelvények és díszoklevelek átadása 2013

Az IRU magyarországi tagszervezeteként minden évben egyesületünk rendezi meg az IRU díszoklevelek és aranyjelvények ünnepélyes átadását az egymillió kilométert balesetmentesen vezetett gépkocsivezetőknek. (Fotó: Horváth Ákos)

Bővebben: Az IRU-aranyjelvények és díszoklevelek átadása 2013

Országos Küldöttközgyűlés (2012) — képes krónika

Egyesületünk 2012. május 26-án (szombaton) megtartotta éves, Országos Küldöttközgyűlését Budapesten. A rendezvényen az Elnökség beszámolt a tavalyi közgyűlés óta eltelt időszak munkájáról és a 2011. év gazdálkodásáról. Szintén ismertette az elmúlt egy esztendő munkáját az MKFE Ellenőrző Bizottsága.

Bővebben: Országos Küldöttközgyűlés (2012) — képes krónika