Ma Csanád, Emil napja van.

Az autópályadíjak növekednek. Egyszerűsítse az autópályadíj-kezelését!

Az MSTS Tolls megoszt néhány tippet és trükköt az útdíjak kezeléséről.


A díjak növelésével kapcsolatos hírek továbbra is csak jönnek: A német autópályadíjak közel 40 százalékkal emelkedtek több teherautó-osztály esetében, és a magyar kormány a közelmúltban 6-20 százalékos áremelkedést jelentett be. A fuvarozó cégeknek meg kell találniuk a módját, hogy ellensúlyozzák az úthasználati díjköltségeket anélkül, hogy lemondanának a profitról. Mit tehet Ön?

Először is csökkentse az autópályadíj-kezelés idejét és munkáját. Az autópályadíj-termékek rendezése és kezelése sok szállítótól túl sok időt vesz igénybe. Adja hozzá a kereséshez szükséges időt, hogy mely termékekre van szükség, és az általános költségek tovább emelkednek. Egy megoldás: egyablakos vásárlás az összes autópályadíj termék esetében. Az "MSTS Tolls" egy fejlett online portált kínál az autópályadíj-termékek megrendelésére és kezelésére a hét minden napján. Láthatja, hogy mely teherautók vannak felszerelve eszközzel, és milyen megoldások állnak rendelkezésre  az  utazási

 

útvonalak alapján. Az Eurovignettes automatikus megújítása időtakarékos az Eurovignette-országokon gyakran áthaladó flották esetében (Hollandia, Dánia, Luxemburg).

Másodszor, az MSTS Tolls pénzt takaríthat meg Önnek kombinálva a termékeket több díjfizetési területre. A szélvédőn lévő számos OBU nemcsak akadályozza a vezetők kilátását, hanem a bérleti díjat vagy az egyes dobozokhoz való letétet is jelenti. Az egyetlen eszközért fizetett díjak nem magasak, de ha megszorozzuk minden dobozzal a flottája minden teherautóját, az kitesz egy komoly összeget. Például egy 20 teherautóból álló flotta akár 2000 eurót is fizethet az OBU-díjakból, amikor Európa-szerte futnak. Egy EETS-kompatibilis OBU telepítése több ország esetén segíthet a költségek csökkentésében.

Harmadszor, az autópályadíjak utólagos fizetése, ha lehetséges, a jobb pénzáramlás érdekében. Az MSTS Tolls HuGO utólag fizetett opciót kínál a magyar autópályadíjak számára. Ez más partnerekkel nem lehetséges. Negyedszer, használja a III. szintű adatokat és a fejlett jelentéstételt az autópályadíj-tevékenységek jobb áttekintése érdekében a teherautó és a flotta szintjén. Ha nagyobb átláthatóságot ér el, módosíthatja a költségeket és növelheti a nyereséget.

Ne hagyja, hogy az áremelkedések csökkentsék a nyereségességét.
Lépjen kapcsolatba az “MSTS Tolls”-al, hogy megtudja, hogy a jobb autópályadíj-kezelés hogyan takaríthat meg pénzt Önnek.

(X)

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.