Ma Botond, Mózes napja van.

Szoros együttműködésre kéri a logisztikai ágazat szereplőit az MKFE és a NiT Hungary

Levélben hívta fel a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT), a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE), a Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetsége (MLSZKSZ) és a Magyar Szállítmányozók Szövetsége (MSzSz) elnökeinek figyelmét az MKFE és a NiT Hungary Schanda Tamás miniszterhelyettes közleményére, amely patrióta gazdaságpolitikát és a hazai piaci szereplők összefogását, együttműködését szorgalmazza.


                            
                


Az érdekképviseletek üdvözlik Schanda Tamás és a magyar Kormány kezdeményezését, amelynek célja a magyar gazdaság védelme, amelyért minden magánember és vállalkozás tehet azzal, ha hazai árut vásárol, és hazai vállalkozások szolgáltatásait választja. Az MKFE és a NiT Hungary közös levelében most szolidaritásra, közös társadalmi felelősségvállalásra, szoros együttműködésre kéri a logisztikai ágazat szereplőit is.

Jelezzük, hogy a hazai közúti árufuvarozói szektor szereplői teljes kapacitásukkal készen állnak arra, hogy a szállítmányozói és megbízói igényeket – a gazdasági érdekek számottevő sérelme nélkül – a tőlük megszokott magas színvonalon és megbízhatósággal kielégítsék” – áll a levélben, amelyet IDE» kattintva olvashat el teljes terjedelmében.

MKFE Kommunikáció


Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.