Ma Márk napja van.

Összefogtak a fuvarozók az 5 éves Tomikáért

Minden forint számít!

A kiélezett versenypiaci helyzetben lévő legnagyobb hazai logisztikai és fuvarozó vállalkozások összefogtak, hogy megmentsék Galó Tamás Dominik életét. Tomika súlyos gerinceredetű izomsorvadásban (SMA-1) szenved. Külföldi terápiájához kivételesen nagy összegre van szükség, melynek nagyobbik fele már rendelkezésre áll. Bár a személyi jövedelemadó-bevallás rendelkező nyilatkozatainak leadási határidején már túl vagyunk, azonban külön adományával Ön is segíthet, hogy a kisfiú életét megmentse. Tomika egyik álma, hogy kamionsofőr lehessen.


A fuvarozói szektorban többek között eddig a BI-KA Logisztika Kft., a CSV Group, a Gartner Intertrans Hungária, a J. S. Logistics, a Supernova Intertrans, a Trans Hungária Logisztika és a Willi Betz Hungária Kft. siettek a beteg gyermek segítségére.


Ha 163 ezer ember mindössze csak 2.000 forinttal támogatná az ügyet, Tomika elérheti a célját, hogy megkapja az életet jelentő, várva várt kezelést. Adományozni már csekély összeget is lehet akár utalással, akár online fizetéssel, akár kuponnal vagy telefonos segélyvonalon át.


Tomika története, videó, médiamegjelenések »

Támogatási lehetőségek »


Hasonló eset volt, amikor a fuvarozók az MKFE felhívására a koraszülött Izsó Veronika műtétjére gyűjtöttek 2012-ben. A történet sikerrel zárult, az akkor 8 éves kislány életét sikerült megmenteni. Veronika ma 19 éves, és jól van. Tovább Veronika történetére (MKFE archív) »

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.