Ma Ármin, Pálma napja van.

Új ügyvezetővel, profi csapattal folytatja a munkát az MKFE Biztosítási Alkusz Kft.

Tisztelt Tagjaink! Kedves Ügyfeleink! Örömmel értesítjük Önöket, hogy sikeresen befejeződött az MKFE Biztosítási Alkusz Kft.» megújítása. Az Alkusz új ügyvezetője a komoly szakmai múlttal és a biztosítási piacon nagy tapasztalattal rendelkező Papp Imre. A partnereink magas színvonalú, folyamatos és zökkenőmentes kiszolgálásában az ügyfeleink előtt már jól ismert Lilik Éva és Bere Beatrix mellett új kolléga, Bori Boróka is részt vesz a jövőben.


„Komoly kihívás előtt állunk, hiszen a célunk az, hogy az MKFE Biztosítási Alkusz Kft. meghatározó szereplővé váljon, különös tekintettel a haszongépjármű biztosítások és a fuvarozáshoz kapcsolódó egyéb biztosítási termékek közvetítésében – mondta el Papp Imre a Kft. új ügyvezetője. – Ebben a szegmensben a legkedvezőbb feltételeket szeretnénk kínálni, elsősorban az MKFE tagvállalkozásai számára, ezért minden meglévő ügyfelünket arra biztatok, hogy biztosításokkal kapcsolatos döntések meghozatala előtt keressen minket bizalommal. Az MKFE Biztosítási Alkusz Kft. profi és szakértő értékesítési csapata garantáltan a legjobb kondíciók kialakításán fog dolgozni a jövőben is.”



Papp Imre ügyvezető

„Célunk, hogy kihasználjuk az MKFE tagvállalkozások közösségében rejlő potenciális üzleti lehetőségeket, és rövid időn belül e közösség számára komoly előnyöket is felsorakoztató ajánlatokkal tudjunk megjelenni – tette hozzá Papp Imre. – Azt leszögezhetjük, hogy a jelenlegi ügyfeleink számára továbbra is a legjobb feltételekkel fogunk ajánlatokat összeállítani, új partnereink számára pedig olyan lehetőségeket kínálunk majd, amelyek megismerését követően érdemes lesz csatlakozniuk az Alkusz Kft elégedett ügyfélköréhez.”

Az MKFE Biztosítási Alkusz Kft. kollégái az alábbi elérhetőségeken várják a megkereséseket:

Papp Imre
ügyvezető

Telefon: +36 1 252-0688/294
Mobil: +36 20 489-7319
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Lilik Éva
szakmai specialista, biztosítási tanácsadó
Telefon: +36 1 252-0688/264 mellék
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bori Boróka Panka
junior sales manager, biztosítási tanácsadó
Telefon: +36 1 252-0688/263 mellék
E-mail : Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bere Beatrix
biztosítási tanácsadó
Telefon: +36 1 252-0688/234 mellék
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Céges mobiltelefonszám: +36 (20) 324-6155
Kárbejelentés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Központi faxszámunk: +36 (1) 364-3065
Központi email címünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

MKFE Kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.