Ma Hajnalka napja van.

M1-es autópálya útburkolati munkák

Felhívjuk Tisztelt Tagjaink figyelmét, hogy a Magyar Közút NZrt. a mai nappal kezdődően az M1-es autópálya bizonyos szakaszain útjavítási munkálatokat végez, ezért a következő 4-5 hónapban torlódásokra lehet számítani. A munkálatok a Bicske és Tatabánya közötti, 39-es és az 50-es kilométerszelvények közötti szakaszt érintik.


A Magyar Közút munkatársai az M1-es autópálya mindkét irányában végeznek útjavítási munkákat, amelyek miatt az érintett szakaszokon időszakos korlátozásra kell számítani.

2018. március 12-től

  • Hegyeshalom irányába három szakaszon, Bicske térségében a 39-es és a 42-es, illetve Tatabánya közelében a 44-es és a 48-as, valamint az 50-es és az 51-es km között a belső sávba terelik a járműveket,
  • Budapest irányába, a 46-os kilométernél kezdődött aszfaltozási munkák miatt csak a belső sáv járható,
  • Zsámbék és Tatabánya között a külső sávban kialakult burkolathibák miatt mindkét irányban több szakaszon is 80-as sebességkorlátozás van érvényben,
  • a főváros felé vezető oldalon, három szakaszon a leálló sávot kerítették el.

 

A tervek szerint a Budapest felé vezető oldalon március 19-től március 22-ig a 68-69-es kilométerszelvények között kezdődnek fix terelés mellett munkálatok, így előreláthatólag 3 napig az autósok ezen a szakaszon csak egy forgalmi sávon tudnak majd közlekedni. A gépkocsivezetők torlódás esetén az M1-es autópálya komáromi csomópontjánál kihajtva és az 1-es számú főutat használva tudják kikerülni az érintett szakaszt, majd a tatai vagy tatabányai csomópontnál tudnak visszatérni a pályára.

Március 23-tól a 68-as kilométer szelvénytől a 105-ös kilométer szelvényig hétköznaponként 7 és 19 óra között végzik a szakemberek a nagyfelületű burkolatjavításokat. A munkálatokat ekkor már mozgó terelések mellett végzik, időjárástól függően mintegy két héten keresztül.

Az M1-es autópálya nagy forgalma miatt torlódás bármely napszakban kialakulhat, ezért akár a határ felé tartva, akár Budapest felé autózva jelentősen megnőhet a menetidő. Kérjük tagjainkat, hogy a fuvarjainkat ennek figyelembevételével tervezzék meg.

Az aszfaltozási munkákat végző dolgozók, valamint a többi járművezető biztonsága érdekében fokozottan ügyeljenek a sebességkorlátozásokra, valamint a munkaterületek mellett kiváltképpen vezessenek óvatosan.

Az érvényben lévő korlátozásokról az Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon tájékozódhatnak.

 

(forrás: http://www.utinform.hu)

 

MKFE Kommunikáció

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.