Ma Gedeon, Johanna napja van.

Buszos klímaszervizek gyűjteménye (Magyarország)

A turistabuszok sofőrjeinek, utasainak, a személyszállító vállalkozás vezetőjének és az utazási irodának is kellemetlen, ha a nyári hőség idején egy autóbusz klímarendszere váratlanul felmondja a szolgálatot. Különösen, ha a jármű másnap Dél-Európába indulna... Általában bosszankodással és pánikszerű kapkodással telik az idő, mire egy alkalmas szervizállomás elérhetősége az ember kezébe kerül... Ezt a kellemetlenséget szeretnénk megelőzni azáltal, hogy újra közreadjuk azt a listát, melyet egyesületünk hírszolgálata gyűjtött a magyarországi busz-klíma szervizek elérhetőségeiről, szolgáltatásairól.


A lajstromot folyamatosan bővíteni szeretnénk. Ha olyan buszos klímaszervizt szeretne ajánlani, mely még nem szerepel a lenti lajstromban, küldje el nekünk e-mail-ben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, és azt is felvesszük a listába! Kattintson az alábbi linkekre! Ha Ön autóbuszos vállalkozó, tegye félre vagy nyomtassa ki ezt a linkgyűjteményt, vagy mentse le a kedvencek közé weboldalunkat! Szükség lehet rá...


Antartktisz Bt. (Budapest)

Antarktisz Buszklíma (Budapest)

Autódelta Pro Kft. (Budapest)

Delphi (Budapest)

Kiss Attila gépjárműtechnikus (Alsónémedi)

Omnex Kft.; klíma-termékek és alkatrészek (Székesfehérvár)

Pizolit Busz Kft. (Budapest)

Robi-Mobil Hungária Kft. - buszok klímarendszere is (Kecskemét)

Truck-Cool Center Raktérhűtő Kft. (Győr)


HANSZNOS TUDNIVALÓ! — Légkondicionáló berendezéssel felszerelt gépkocsiknál a május 1. és szeptember 1. közötti üzemeltetési időszakban 5 %-os üzemanyag-szorzó igazolás nélkül alkalmazható (elszámolható) az üzemanyagnorma-rendelet szerint.

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.