Ma Flórián, Mónika napja van.

Secret Control GPS Kft.: külső támadás érte a szolgáltató szervereit

Súlyos informatikai támadás érte a hétvégén a Secret Control GPS Kft. szervereit, ezért elérhetetlenek a szolgáltatásaik, ideértve az útdíjbevallást és a flottakövetést is. A hiba elhárításán nagy erőkkel dolgoznak, a vállalat közleménye szerint a rendszer helyreállítása hétfőn megtörténhet. Frissítés 2023.12. 05.



Frissítés (2023. 12. 05. 18:44)
Helyreállt a Secret Control GPS. Kft. útdíj szolgáltatása! Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy a NÚSZ Zrt. közleménye szerint ma estére helyreállt az AUTO SECURIT Zrt. és Secret Control GPS Kft. bevallási közreműködők informatikai rendszere, és újra elérhető a két végnél az útdíjfizetési szolgáltatás. A Secret Control további szolgáltatásainak visszakapcsolása folyamatos, erről az érintetteket külön értesítéssel tájékoztatják.

Frissítés (2023. 12. 05.)
A Secret Control GPS Kft. tájékoztatása szerint az útdíj fizetés szolgáltatás javítása befejeződött, a társaság a NÚSZ Zrt. jóváhagyása után elindítja a szolgáltatását, amelyről tájékoztatni fogja ügyfeleit. A további szolgáltatások visszakapcsolása folyamatos, erről külön értesítést küldenek az érintetteknek.

(2023. 12. 04.)
A Secret Control kérdésünkre elmondta: a 2023. december 2. (szombat) 21:00 óra és 2023. december 3. (vasárnap) 21:00 óra közötti időszakban történt útdíjproblémák tekintetében a szolgáltató helytáll. Egyben arra kérik az ügyfeleiket, hogy a további hivatalos értesítésig viszonylati jegy megvásárlásával egyenlítsék ki az útdíjakat.

A vasárnap 21:00 óra utáni járműmozgásokra vonatkozó esetleges útdíjproblémákkal kapcsolatban a Secret Control GPS Kft. azt kéri, hogy azokat – az informatikai rendszerük újraindítását követően – jelezzék az ügyfélszolgálatukon (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.). Minden esetet kivizsgálnak, és egyeztetnek az ügyfelekkel és indokolt esetben a NÚSZ Zrt-vel.

Egyesületünk azt kérte a NÚSZ Zrt.-től, hogy a fuvarozó vállalkozások önhibáján kívül bekövetkezett havaria eseményben érintettek ügyeit méltányosan, kellő körültekintéssel kezeljék.

 

MKFE Kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.