Ma Flórián, Mónika napja van.

Ideiglenes forgalomkorlátozás az M1-es autópályán

A 83-as főút 2x2 sávosra bővítése miatt ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani az M1-es autópályán Győr térségében, valamint a 83-as főúton 2017. szeptember 6-án 7:00 órától várhatóan október közepéig.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatása szerint a 83-as számú főút 2x2 sávosra történő kapacitásbővítő munkálatai miatt ideiglenes forgalomkorlátozás kell számítani az M1-es autópályán Győr térségében, valamint a 83-as számú főúton a 69+290–70+250-es km szelvények közti szakaszán.

1. ütemben 2017. szeptember 6-án, szerdán 7 órától:
•    Az M1-es autópálya 83-as számú főúti csomópontjában mindkét oldali autópálya le- és felhajtó ágát lezárják, az M1-es autópályáról Győr térségében a kihelyezett terelőtábláknak megfelelően lehet le-, illetve felhajtani.

•    A 83-as számú főútról, a Metro áruház (Királyszéki út) irányában történő kanyarodásra sem lesz lehetőség a teljes útzár miatt.

A lezárásokon kívül a 83-as számú főút forgalma a fentiekben jelzett szakaszon 2x1 forgalmi sávra (6 méter szélességre) fog szűkülni.

Az ideiglenes forgalomtechnikai kialakítások 1. üteme várhatóan 2017. október közepéig lesz érvényben. A kivitelezés teljes befejezéséig azonban jelentős mértékű forgalomterelésekre kell számítaniuk a közlekedőknek.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kéri az erre közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávokba.


A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról a nap 24 órájában a Magyar Közút Útinform osztályánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon tájékozódhat.


(Forrás: Magyar Közút Nonprofit Zrt)



MKFE kommunikáció
Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.