Ma Rudolf napja van.

Átmeneti technikai probléma a TOTAL hálózatban MOL kártya használatakor

Tájékoztatjuk az érintett Ügyfeleket, hogy a MOL Group Gold Europe üzemanyagkártya TOTAL hálózatában (Franciaországban, Németországban, Luxemburgban, Hollandiában és Belgiumban) történő elfogadása során technikai/hálózati problémák adódhatnak, amelynek megoldásán a MOL és a TOTAL közösen dolgozik. A szolgáltatók a probléma elhárításáig türelmet, az okozott kellemetlenségekért elnézést kérnek. Az alábbiakban olvashatjék a MOL közleményét.


 

FONTOS INFORMÁCIÓ
HÁLÓZATI/TECHNIKAI PROBLÉMA KÁRTYAELFOGADÁSKOR
A TOTAL HÁLÓZATÁBAN!
 
 

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy a MOL Group Gold Europe üzemanyagkártya TOTAL hálózatában (Franciaországban, Németországban, Luxemburgban, Hollandiában és Belgiumban) történő elfogadása során technikai/hálózati problémák adódhatnak, amelynek megoldásán a MOL és a TOTAL közösen dolgozik. A probléma elhárításáig szeretnénk az elnézését és türelmét kérni.

Amennyiben azt tapasztalja, hogy kártyáját a Total hálózata elutasítja és hibaüzenetként limittúllépést jelez a rendszer, kérjük, hogy a következők szerint járjon el:

Próbálja meg a kártyát további 2-3 alkalommal újra lehúzni – a Total töltőállomásokon együttműködésre számíthat.
Amennyiben több próbálkozás ellenére sem sikerül a kártyával fizetni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot értékesítési szakértőjével vagy a MOL Nagykereskedelmi és Kártya Ügyfélszolgálatával (+36 1 211 1000), annak ellenőrzése érdekében, hogy a hitelkeret hiány lehetőségét valóban kizárhassuk.
Amennyiben a hitelkeretét rendben találjuk, kérjük, várjon egy kicsit, amíg a hálózati kapcsolatot újraindítjuk és próbálja meg ismét a kártyával történő fizetést.
Felhívjuk figyelmét, hogy a hálózati kapcsolat ilyen jellegű újraindítására csak munkanapokon 8:00 és 16:00 óra között van lehetőségünk.
 

Együttműködését előre is köszönjük!

Üdvözlettel:
Kártyamenedzsment MOL


MKFE kommunikáció
Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.