Ma Adrián, Györgyi napja van.

VIALTIS-ügyfelek fontos tájékoztatója

Tisztelt VIALTIS (december 29-től FDE) Ügyfél!

Ezúton szeretnénk felhívni szíves figyelmét, hogy a VIALTIS CONSORZIO-tól postai úton közvetlenül Önnek megküldött levélre is mindenképp válaszolnia kell, mégpedig úgy, hogy az ún. REPLY COUPON elnevezésű oldalt ki kell töltenie, és aláírva, lepecsételve vissza kell küldenie a VIALTIS CONSORZIO által megadott elérhetőségek valamelyikére.


E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. Fax: 00 39 0574 21 937
Postacím: VIALTIS CONSORZIO Via Roma, 26 - 59100 Prato ITALY


Ezek közül mi elsősorban az e-mail-t javasoljuk, hiszen az a leggyorsabb. Szkenner hiányában természetesen faxon és postai úton is el lehet nekik küldeni a dokumentumot.


Erre — a közvetlenül a VIALTIS CONSORZIO-nak küldött válaszra — azért van szükség, mert csak így garantálható, hogy az Ön jelenleg meglévő Viacard kártyái és Telepass készülékei 2012. 12. 29. után is zavartalanul működjenek, és ne kelljen azokat plusz költségért újra (FDE-s) cserélni.


Természetesen ettől függetlenül egyesületünk továbbra is várja az FDE konzorciumba történő csatlakozásra vonatkozó dokumentumokat, melyet Farkas Rita kolléganőnk már két alkalommal is megküldött az Ön e-mail címére!


itt kinyomtatható a
REPLY COUPON »


Amennyiben kérdése lenne a fentiekkel kapcsolatosan, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!


Köszönettel és üdvözlettel:

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.