Ma Ferenc napja van.

E-Booking Truck rendszer Lengyelországban

2015. október 5-től a Kukuryki – Kozłowicze (Oddział Celny w Koroszczynie) és a Grzechotki – Mamonowo (Oddział Celny w Grzechotkach) határátkelőhelyeken elkezdődnek az e-Booking Truck rendszer beindítására vonatkozó munkák, amely lehetővé teszi a tehergépkocsik határon történő kiviteli vámkezelésére opciós jelleggel időpont foglalását.



E-Booking TRUCK új minőséget jelent a kereskedelmi határforgalomban és választ ad a fejlődő szállítmányozási ágazat igényeire.  A rendszert a szállítmányozással foglalkozók körében a Logisztikai és Raktározási Intézet által végzett vizsgálatokra támaszkodva alakították ki. Hatékonyabbá teszi a határforgalmat, növeli az Európai Unió keleti határainak áteresztő képességét. Az e-Booking TRUCK legfőbb előnye, hogy elérhetővé teszi a vámkezelés kezdetének megtervezését a kiválasztott határátkelőhelyeken.

Az e-Booking TRUCK igénybevétele egyszeri regisztrációt igényel az www.e-booking.gov.pl honlapon, ezt követően lehetségessé válik a vámkezelésre időpontok lefoglalása a határ átlépését megelőzően legfeljebb 30 nappal (kialakításra kerül egyszerűsített időpont foglalási mód is, a bejelentkezés szükségessége nélkül).

Az E-Booking TRUCK korszerű megoldás, amely sok előnyt és kényelmet biztosít az összes ország szállítmányozási ágazatai vállalakozóinak, akik Lengyelország keleti határátkelőit igénybe veszik. A rendszer bevezetése a vámkezelési folyamat nagymértékű előreláthatóságát biztosítja és időt takarít meg a gépkocsivezetőknek és a cégeknek, így lehetővé teszi a rendelkezésre álló eszközök jobb kihasználását.  

Az e-Booking Truck rendszerre és a regisztrálásra vonatkozó részletek a www.e-booking.gov.pl honlapon érhetők el.

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.