Ma Emma napja van.

HAVI KAMIONSTOP (EU+H)

Áprilisi közlekedési korlátozások Magyarországon — 2024

...véget ért a kevésbé szennyezők téli mentessége!

 2024 áprilisában Magyarországon a 7,5 tonna legnagyobb megengedett össztömeget meghaladó tehergépjárművek közlekedési korlátozása szombatonként 22:00 órakor kezdődik, és vasárnaponként 22:00 óráig tart. (Ettől eltérő közlekedési rendet csak Húsvét eredményezett a minisztérium által engedélyezett szabad éjjeli időablak miatt.) Fontos, hogy március első napján véget ért a kevésbé szennyezők téli mentessége, így az áprilisi hétvégéken a kamionstop belföldi és nemzetközi viszonylatban, valamint minden környezetvédelmi kategóriás járműre egyaránt vonatkozik! Kamionstop ideje alatt az államhatártól a telephelyig hazagurulni nem lehet, mert az a kedvezmény minden évben csak júliusra és augusztusra áll fenn.

Áprilisi közlekedési korlátozások Európában — 2024

Áprilisi közlekedési korlátozások Európában — 2024

Teljes jogú tagjaink már le tudják tölteni az európai országok közlekedési korlátozásainak 2024. áprilisi táblázatát. A lenti kamionstop-listához képest azonban változás mindig lehet; híroldalunkra és erre a linkre tanácsos időről időre visszalátogatni, mert itt tesszük közzé az időközben bekövetkezett változásokat is.

Márciusi közlekedési korlátozások Magyarországon — 2024

...véget ért a kevésbé szennyezők téli mentessége!

2024 márciusában Magyarországon a 7,5 tonna legnagyobb megengedett össztömeget meghaladó tehergépjárművek közlekedési korlátozása szombatonként (ill. ünnepnap előestéjén) 22:00 órakor kezdődik, és vasárnaponként (ünnepnapon) 22:00 óráig tart. Február utolsó napján véget ért a kevésbé szennyezők téli mentessége, így a márciusi hétvégéken a kamionstop már belföldi és nemzetközi viszonylatban, valamint minden környezetvédelmi kategóriás járműre egyaránt vonatkozik!

Márciusi közlekedési korlátozások Európában — 2024

Márciusi közlekedési korlátozások Európában — 2024

Teljes jogú tagjaink már le tudják tölteni az európai országok közlekedési korlátozásainak 2024. márciusi táblázatát. A lenti kamionstop-listához képest azonban változás mindig lehet; híroldalunkra és erre a linkre tanácsos időről időre visszalátogatni, mert itt tesszük közzé az időközben bekövetkezett változásokat is.

Februári közlekedési korlátozások Magyarországon — 2024

...él a kevésbé szennyezők téli mentessége

A korábbi évek gyakorlata szerint a hazai utakon november 4-től március 1-jéig ezen a télen is él a nemzetközi forgalomban közlekedő, kevésbé szennyező (EURO-3-4-5-6-os tehergépjárművek) téli mentessége. A szennyezőbbekre és/vagy belföldön közlekedőkre egész télen szombatonként (ünnepnap előtt) 22:00 órától vasárnaponként (ünnepnapon) 22:00 óráig vonatkozik a kamionstop.

Februári közlekedési korlátozások Európában — 2024

Februári közlekedési korlátozások Európában — 2024

Teljes jogú tagjaink már le tudják tölteni az európai országok közlekedési korlátozásainak 2024. februári táblázatát. A lenti kamionstop-listához képest azonban változás mindig lehet; híroldalunkra és erre a linkre tanácsos időről időre visszalátogatni, mert itt tesszük közzé az időközben bekövetkezett változásokat is.

Januári közlekedési korlátozások Magyarországon — 2024

...él a kevésbé szennyezők téli mentessége

A korábbi évek gyakorlata szerint a hazai utakon november 4-től ezen a télen is él a nemzetközi forgalomban közlekedő, kevésbé szennyező (EURO-3-4-5-6-os tehergépjárművek) téli mentessége. A szennyezőbbekre és/vagy belföldön közlekedőkre egész télen szombatonként 22:00 órától vasárnaponként 22:00 óráig vonatkozik a kamionstop.

Januári közlekedési korlátozások Európában — 2024

Januári közlekedési korlátozások Európában — 2024

Teljes jogú tagjaink már le tudják tölteni az európai országok közlekedési korlátozásainak 2024. januári táblázatát. A lenti kamionstop-listához képest azonban változás mindig lehet; híroldalunkra és erre a linkre tanácsos időről időre visszalátogatni, mert itt tesszük közzé az időközben bekövetkezett változásokat is.

Decemberi közlekedési korlátozások Magyarországon — 2023

...november 4-től elkezdődött a kevésbé szennyezők téli mentessége

A sokéves gyakorlat szerint november 4-től idén is kezdetét vette a magyar utakon a nemzetközi forgalomban közlekedő, kevésbé szennyező járművek téli mentessége. Ez azt jelenti, hogy egészen március 1-jéig nem vonatkozik a hétvégi és ünnepnapi kamionstop azokra magyar vagy külföldi, üres vagy rakott EURO 3-4-5-6-os tehergépjárművekre, melyek a magyar államhatár átlépésével közlekednek a hazai közúthálózaton. A szennyezőbbekre és/vagy belföldön közlekedőkre azonban egész télen szombatonként (és ünnepnapot megelőző napon) 22:00 órától vasárnaponként (ünnep napján) 22:00 óráig vonatkozik a kamionstop.

Decemberi közlekedési korlátozások Európában — 2023

Decemberi közlekedési korlátozások Európában — 2023

Teljes jogú tagjaink már le tudják tölteni az európai országok közlekedési korlátozásainak 2023. decemberi táblázatát. A lenti kamionstop-listához képest azonban változás mindig lehet; híroldalunkra és erre a linkre tanácsos időről időre visszalátogatni, mert itt tesszük közzé az időközben bekövetkezett módosulásokat is.

1. oldal / 12

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.