Ma Júlia, Rita napja van.

Alapítvány

Ebben a menüpontban olvashatja az MKFE Önkéntes Segélyező Alapítványának gazdálkodására vonatkozó legfőbb pénzügyi statisztikákat és jelentéseket, nevezetesen az éves beszámoló mérlegét, eredménykimutatását, valamint a közhasznú tevékenységre vonatkozó mutatókat.


MKFE
Önkéntes Segélyező Alapítvány

Az alapítvány 2002-ban alakult azzal a céllal, hogy az MKFE tagjainak és alkalmazottainak enyhítse azt a veszteséget, melyet a közúti személyszállítás és árufuvarozás során bekövetkező balesetek okoztak.


Az Önkéntes Segélyező Alapítvány eddigi működése alatt több mint 10 millió forintot fizetett ki elhunyt gépkocsivezetőink családjainak, illetve a megsérült és a munkából tartósan kiesett gépkocsivezetőknek. Ez a károsult és tragikus sorsú családoknak, beteg kollégáinknak nagy segítséget jelentett.


Ne felejtsük el: szakmánk veszélyes üzem, és bármikor, bárkit érhet baleset! Szükség van a szolidaritásra, a bajbajutottak támogatására!


Kérjük, segítsünk együtt a rászorult családokon! Az MKFE Alapítványnál 1.000 forinttal tudja támogatni a kezdeményezést. Az 1.000 forint ellenértékeként kap tőlünk egy szélvédőre ragasztható matricát, mely jelzi, hogy Ön is alapítványunk egyik támogatója. Reményeink szerint egyre több gépjárművet fogunk látni az utakon ezzel a matricával.


Vegye fel velünk a kapcsolatot, és támogassa a bajbajutottakat!


AZ MKFE ÖNKÉNTES SEGÉLYEZŐ ALAPÍTVÁNYÁNAK ALAPÍTÓ OKIRATA »

Az MKFE Önkéntes Segélyező Alapítvány elérhetősége

1149 Budapest
Egressy út 77.

Levélcím:
1576 Budapest
Pf.: 109

Telefon:
+36 (1) 252 0688 /235

E-mail:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Márton Mónika

Tisztelt Tagjaink!

Az MKFE Önkéntes Segélyező Alapítványa felhívja szíves figyelmüket, hogy a személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti felhasználásáról szóló törvény (1996. évi CXXVI. törvény) lehetővé teszi, hogy Önök adójuk 1%-át az Alapítványnak felajánlják, és azt mi fogadhassuk.

Az alapítvány tagjainkat és alkalmazottainkat segíti a bajban. Járuljon hozzá Ön is rászoruló kollégáink megsegítéséhez. Ez olyan emberi gesztus, ami terhet sem jelent, értéke mégis felbecsülhetetlen.

Az alapítvány kuratóriuma

Adószám: 18176850-1-42

MKFE Önkéntes Segélyező Alapítvány


További támogatásait az alábbi bankszámla számon fogadjuk:

MKB 10300002 – 20148852 – 00003285
Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.