Ma Adalbert napja van.

Egyesületi hírek

A járványhelyzet miatt elhalasztja az „MKFE55” rendezvényt az Egyesület

Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy az MKFE Elnöksége az aktuális járványügyi helyzetre és kormányzati intézkedésekre tekintettel úgy határozott, hogy a nyíregyházi Park Hotel Sóstó-ban 2020. szeptember 17-19-ére meghirdetett „MKFE55” rendezvény megtartása nem biztonságos, ezért azt egy későbbi időpontra halasztja. Elmarad a Nyíregyházára tervezett IRU-diploma átadó ünnepség is, amelyet több, kisebb létszámú, de még idén ősszel megtartott rendezvénnyel pótol az MKFE. Ezeknek a szűkebb körű diplomaátadóknak a szervezése megkezdődött, egyesületünk telefonos megkereséssel és írásban is tájékoztatni fogja a részletekről az érintett tagvállalkozásokat.

Augusztus 10-én dönt az Egyesület Elnöksége a demonstrációs bizottság aktivizálásáról – kérjük, jelezze, ha Ön is részt kíván venni egy MKFE demonstrációban

Az MKFE 15 tagvállalkozásának képviselője 2020. július 23-án petíciót adott át az Egyesület Elnöksége részére, amelyben azonnali, „a fuvarozók versenyképességét jelentősen javító eredményeket” sürgetnek, és egyben felszólítják az MKFE vezető testületét, hogy amennyiben augusztus 10-ig a kérés „semmilyen formában nem fog megvalósulni”, az érdekképviselet „2020. augusztus 11-én jelentsen be egy hivatalos közúti árufuvarozói demonstrációt”.

Meghívó az „MKFE55” jubileumi rendezvényre - Nyíregyháza  - (Főnap: 2020. szeptember 18. péntek)

FIGYELEM!
A RENDEZVÉNYEK („MKFE55” és IRU-DIPLOMA ÁTADÓ) A JÁRVÁNYÜGYI HELYZETRE TEKINTETTEL
AZ EREDETILEG TERVEZETT IDŐPONTBAN ELMARADNAK»!


Tisztelt Tagjaink! Tisztelt Kollégák! Az idén 55 éves Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete szeretettel meghívja kedves tagjait az egyesület megalakulásának 55. évfordulója alkalmából szervezett, szakmai és szórakoztató programokat egyaránt kínáló családi rendezvényre 2020. szeptember 17–19. között, Nyíregyházára. (Főnap: 2020. szeptember 18., péntek)

Meghívó Komárom-Esztergom, Fejér és Veszprém megyei MKFE tagi találkozóra

Tisztelt Kollégák, Tisztelt Komárom-Esztergom, Fejér és Veszprém megyei MKFE tagok és küldöttek! 2020. július 21-én, 16:00 órától az érintett megyék tagjait szakmai konzultációra hívja Hamburger József megyei képviselő, az alábbiakban jelzett témakörök megvitatása érdekében. Kérjük, hogy részvételi szándékát jelezze Hamburger József megyei képviselőnek a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen

IRU Diploma 2020 — Jelölési határidő: 2020. augusztus 31.

Az IRU (International Road Transport Union) 1967 óta minden évben díszoklevéllel tünteti ki — tagegyesületei ajánlására — azokat a gépkocsivezetőket, akik belföldi vagy nemzetközi forgalomban hosszú évek óta kifogástalanul, példamutatóan végzik munkájukat. Az idei pályázat benyújtásának határideje 2020. augusztus 31.

Bezár a győri és miskolci MKFE iroda

Tisztelt Tagjaink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy gazdasági racionalizálási okokból Egyesületünknek a miskolci és győri ügyfélszolgálati irodája bezárása mellett kellett döntenie. Az elmúlt időszakban a két iroda forgalma olyan alacsonyra csökkent, amely mellett e kirendeltségek észszerű fenntartása nem lehetséges.

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.