Szombaton folytatják az M0 soron kívüli hídjavítási munkáit

2018. augusztus 10. péntek, 14:10

Az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán, a MÁV vasútvonal és Nagytétényi út feletti híd külső sávjának dilatációs szerkezetét már kijavíttatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt., azonban a szakasz belső sávjaiban feltárt hibákat a tervek szerint szombaton 10 és 16 óra között végzik majd a szakemberek.

A felújítási munkák technológiájából adódóan a munkákat fix sávzárás mellett végzik, sávelhúzásos terelés bevezetésével, melynek során az M1-es autópálya felé 2 sávon haladhat majd a forgalom. Az autóút érintett szakaszán a belső két sávon a tervek szerint 2018. augusztus 11-én, szombaton 10 és 16 óra között végzik majd a soron kívüli javítási munkákat. Ez idő alatt a 3 sáv helyett 1 sávon haladhat majd a forgalom. Tekintettel az autóút forgalmára, az ideiglenes korlátozás idején jelentős torlódás várható, így aki teheti, kerülje majd el ezt a szakaszt.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be! Tekintettel arra, hogy a javítási munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről az Útinform szolgálatnál a +36-1-336-2400-s telefonszámon, illetve a www.utinform.hu weboldalon.

(Forrás: Magyar Közút Nonprofit Zrt.)

 

MKFE kommunikáció