Szeptember 17-18. között szünetel az útvonalengedélyeztetés a Magyar Közút központi ügyfélszolgálatánál!

2018. szeptember 13. csütörtök, 09:59

Felhívjuk Tisztelt Tagjaink figyelmét, hogy a Magyar Közút tájékoztatása szerint 2018. szeptember 17-18 között, jövő hét hétfőn és kedden nem lesz elérhető az útvonal-engedélyeztetési szolgáltatás.

 Szeptember 17-én és 18-án a Magyar Közút központban szünetel az ügyfélfogadás, illetve az ezeken a napokon beérkező kérelmeket nem tudjuk elkészíteni, továbbá a megyei igazgatóságok felől érkezett kérelmek jóváhagyása sem fog megtörténni. Ez azt jelenti, hogy az Ügyfelek által kért sürgősségen belül, és megjelölt kezdő napra nem garantálja a Magyar Közút az engedélyek elkészültét, azért arra kérik a vállalkozásokat, hogy a fuvarfeladatok tervezése során vegyék figyelembe az ügyfélszolgálati szünetet.

A Magyar Közút kéri, hogy azon kérelmeiket, amelyek a hétfői (2018. 09. 17.), vagy keddi (2018. 09. 18.) napra szólnak, legkésőbb a pénteki nap (2018. 09. 14.) 09.00 óráig adják be. Ezen kérelmeket a Magyar Közút még pénteken elkészíti.

A mérőállomásokon és a mérőállomás felügyelőknél a működés zavartalan lesz. A mérőállomásokra előzetesen telepített engedélyek kiadása, valamint az ÚVR E-Officeban az automata online engedélyek kiváltása is zavartalan lesz.

 

(forrás: Magyar Közút NZrt.)

MKFE Kommunikáció