Ma Ervin napja van.

Közlekedési fotópályázatot hirdet a Volán Egyesülés

A Volán Egyesülés a közösségi közlekedést népszerűsítő fotópályázatot hirdet, melynek címe: „A közösségi közlekedés fotós szemmel”. A szervezők lelkes amatőrök és hobbifotósok képeit várják. A nevezés díjtalan.


Ha Ön járművezető, vagy egyszerűen csak kedveli a közösségi közlekedést, annak járműveit, most itt az idő, hogy megmutassa a nagyvilágnak, mi kelti fel leginkább a figyelmét, érdeklődését!


A pályázatra a hazai közösségi közlekedési társaságok által üzemeltetett járművekről várnak fényképeket az alábbi kategóriákban:

közösségi közlekedési járművek „találkozása” — olyan fotók, ahol több közlekedési jármű (pl. autóbusz és vonat) egyszerre szerepel a fényképen

közösségi közlekedési járművek és a jellegzetes hazai tájak/műemlékek kapcsolata — olyan fotók, ahol a közlekedési jármű éppen egy-egy jellegzetes hazai tájon (pl.: Bükk, Balaton) vagy egy építészeti alkotás (pl.: Országház) előtt közlekedik vagy parkol.

életképek a közösségi közlekedésben — olyan fotók, melyek életképeket mutatnak be akár a közösségi közlekedési járműveken, akár az autóbusz-pályaudvarokon, megállókban


A pályázaton magyarországi lakó- vagy tartózkodási hellyel rendelkező magánszemélyek vehetnek részt. Csak olyan képek küldhetők, melyek 2022-ben készültek. A pályázó kizárólag a saját maga által készített, eredeti alkotással nevezhet. A nevezés díjtalan. A beérkező fényképeket öttagú zsűri bírálja el.


A pályázat időtartama:

2022. október 1. 00:00 perc » október 31. 23:59 perc


Nyeremények kategóriánként:

          I. helyezett: 100.000 forintos pénzjutalom
          II. helyezett: 50.000 forintos pénzjutalom
          III. helyezett: 25.000 forintos pénzjutalom


részletek, nevezési feltételek »


Együttműködő partnerek:

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.