Ma Ármin, Pálma napja van.

Kiváló szakember irányítja július közepétől az MKFE Biztosítási Alkusz Kft-t

Ahogyan arról korábban tájékoztattuk» Tisztelt Tagjainkat és az MKFE Biztosítási Alkusz Kft. ügyfeleit, a megújulás részeként új ügyvezetővel, de a megszokott magas színvonalon folytatja tevékenységét és az ügyfelek kiszolgálását az MKFE Alkusz. Az elnökség legutóbbi ülésén jóváhagyta az új ügyvezető kinevezését. Papp Imre személyében nagy szakmai tapasztalattal rendelkező, kiváló ügyvezető érkezik a Kft. élére július közepén.


Az elnökség Papp Imrét nevezte ki 2023. július 17-i hatállyal a megújuló MKFE Alkusz Kft. ügyvezetőjének és a szakmai tevékenység irányítójának.

A szakember 20 éves biztosításszakmai tapasztalattal rendelkezik, mintegy 15 éve több mint 20 biztosítótársaság ajánlatait koordinálta és felügyelte napi rendszerességgel, mind szakmai, mind értékesítési területen.

„Hiszek benne, hogy az MKFE kötelékében működve még magasabb szakmai színvonalon tudom képviselni a tagvállalkozások biztosításokkal kapcsolatos érdekeit – foglalta össze röviden elképzeléseit Papp Imre az elnökséggel folytatott konzultáció során. – Terveink szerint a közösségben rejlő szinergiákat kihasználva, a szervezettebb, csoportos fellépésnek köszönhetően még szélesebb és személyre szabottabb szolgáltatásokat tudunk majd nyújtani partnereinknek, a jelenleginél is kedvezőbb díjszinteken. Az egységesebb fellépésnek köszönhetően létrejövő biztosítási megoldásokat szeretnénk megosztani a fuvarozói piac többi szereplőivel is, ezáltal is erősítve az MKFE tagságból származó előnyöket.”


Papp Imre hangsúlyozta, hogy e munka részeként kiemelt figyelmet kíván szentelni az MKFE Biztosítási Alkusz Kft. jelenlegi ügyfeleinek, megköszönve nekik az Alkusz Kft-nek szavazott bizalmat. Az új ügyvezető egyben rámutatott, hogy a jelenlegi szerződött partnereknek szóló hűségakciókkal is készül, amelyekről még a nyár folyamán tájékoztatást kapnak az ügyfelek.

Az MKFE Biztosítási Alkusz Kft. működése a megújulási folyamat alatt is zavartalan, az Ügyfelek kiszolgálása és a szerződések kezelése a megszokott rendben működik.

 

MKFE Kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.