Ma Katalin, Kitti napja van.

Kérdőív: a magyar fuvarozási képesség integrációja a nemzeti fuvarkapacitás jobb kihasználása érdekében

Tisztelt Fuvarozó Kollégák! A KTI Közlekedésfejlesztési Kutatóközpont munkatársai és a szakmai érdekképviseletek egy közös kutatás keretében, kérdőív segítségével mérik fel a fuvarozó vállalkozások digitális kompetenciáit, valamint a fuvarozási sajátosságokat, illetve a tehergépjármű vezetők munkakörülményeit a cégek és gépjárművezetők szemszögéből. A kutatás „A magyar fuvarozási képesség integrációja a nemzeti fuvarkapacitás jobb kihasználása érdekében” című projektben valósul meg, amelyet az Alkalmazott Kutatóintézet-hálózat AKH-KomplexInno 1. – 00001/2023. referenciaszámú pályázati felhívásának keretében a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete nyert el.

A kérdőív az alábbi Google Forms linken érhető el, a kitöltése körülbelül 5-10 percet vesz igénybe. Amennyiben lehetősége van rá, kérjük ossza meg a sofőr kollégák valamint az Önökhöz kapcsolódó további fuvarozó partnerek körében is, hogy minél szélesebb szakmai körtől érkező információk alapján lehessen kialakítani az alágazat számára fontos, a hatékony jövőbeni működés alapjait jelentő koncepciókat, cselekvési terveket vagy akár a kormányzat elé terjeszthető javaslatokat.

   
KÉRDŐÍV INDÍTÁSA ITT»

 

Kitöltési határidő 2023. 12. 15. (péntek)

A KTI Közlekedésfejlesztési Kutatóközpont munkatársai nevében is köszönjük, hogy a kérdőív kitöltésével segíti a munkánkat a projekt sikeres megvalósítása érdekében!

MKFE Kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.