Ma Irma, Tímea napja van.

Ha tachográf, akkor Trans-Automat!

Fizetett hirdetés

Menetírók, adatletöltők, adatkiértékelő szoftverek, fogyasztásmérők,
műhelyeszközök, tachográf-beépítés, csere, aktiválás, kalibrálás, garanciális ügyintézés!

A Mobilitási Csomag rengeteg változást hozott a fuvarozással foglalkozó cégek, műhelyek és járművezetők életébe. Az ezekre való felkészüléshez már most elengedhetetlen megtenni a szükséges lépéseket a sikeres átálláshoz. A Trans-Automat Kft., a Contintental VDO vezérképviselete segít Önnek, hogy minél eredményesebben tudjon alkalmazkodni a jövőbeli változásokhoz. Már elérhető a DTCO 4.1 (GEN2) menetíró, melynek típusengedélyét a Német Szövetségi Közlekedési Hatóság (KBA) jóvá is hagyta a Continental VDO számára elsőként az Európai Unióban.


A Mobilitási Csomagnak való megfelelés jegyében 2024. december 31-ig új típusú, második generációs, intelligens tachográf-készülékkel kell felszerelni minden olyan 3,5 tonna össztömeg feletti, nemzetközi forgalomban közlekedő járművet, mely még bármilyen gyártmányú 1. generációs analóg vagy digitális tachográfot használ, és a járművet első ízben 2019. június 15. előtt helyezték forgalomba.


A DTCO 4.1 új hardverplatformot használ továbbfejlesztett biztonsági funkciókkal. Képes védett GNSS adatok fogadására a Galileo OS-NMA (Open Service Navigation Message Authentication) kapcsolaton keresztül, így észleli és automatikusan tárolja a jármű helyzetét és határátlépéseit. A készülék a fel- és lerakodás során is naplózza a pozíciót és az időt. Integrált bluetooth modullal rendelkezik, mely támogatja az ITS-adatokat, valamint mobiltelefon-alkalmazásokat. A DTCO 4.1 készülélkben bővültek a piktogramok is: ennek köszönhetően a járművezető részletes állapotjelentést tud rögzíteni a szállítmány fel- és lerakodásáról és a szállítmány típusáról.


A Trans-Automat Kft. felkészült a DTCO 4.1 ellátás biztosítására és a tachográf szakműhelyek felkészítésére. A tachográfcsere időigényes, érdemes előre foglalni időpontot vagy egybekötni kalibrálási időpontjával! Tovább a színes tájékoztatóra »


www.transautomat.eu    06 (1) 403-1849  •  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


(x)

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.