Ma Irma, Tímea napja van.

Forgalomkorlátozás az M0-ás soroksári Duna-hídján

Korábbi jelzésünkkel egybevágóan 2024. április 8-án (hétfőn) burkolat- és dilatációs szerkezetjavítási munkák kezdődtek az M0-ás autóút soroksári Duna-hídjánál, ezért a közlekedőknek a csúcsidőszakokban megnövekedett menetidőre kell készülniük. A munka első napján az M0-ás déli szektorában, nyugati irányban több mint 8 kilométer hosszan torlódtak fel a Hárosi Duna-hídon áthaladásra váró járművek. A kamionsor vége reggel csaknem az M5-ösig ért, délutánra ismét erősödött a forgalom.


A közútkezelő interaktív térképe szerint április 9-én (kedden) reggeltől 15 kilométer hosszan araszoltak a járművek. Rendkívül nehézkes az előrejutás! A körgyűrű nyugat felé vezető pályatestjén a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei két héten át végzik munkájukat sávzárás és 60 km/órás sebességkorlátozás mellett.


A közútkezelő köszöni a járművezetők türelmét, és fokozott óvatosságra int a munkaterületek környezetében. Bővebb tájékoztató az utinform.hu honlapon, illetve az út feletti változtatható jelzésképű táblákon olvasható.

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.