Ma Alexandra, Erik napja van.

Levél a kötelező biztosításról

Tájékoztató a kötelező biztosítással rendelkező ügyfelek részére


Tisztelt MKFE Tag, Tisztelt Partnerünk!


Az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni Önöket.


A KÖBE Biztosító kiküldte a következő (II. negyedéves) számlákat. Kérjük, hogy a befizetéseket a számlákon megadott határidőre szíveskedjenek teljesíteni. A bonus- malus igazolásokat Alkusz cégünk már régen beküldte a KÖBE-be, de ennek ellenére többször is előfordulhat, hogy újra kérik. Ennek megfelelően a biztosítási díjak is módosulnak, csökkennek vagy emelkednek. A bonus-malus igazolások körül meglehetősen kaotikus állapotok alakultak ki, ezért azt javasoljuk ügyfeleinknek, hogy ha emiatt különbözeti számlát kapnak, inkább fizessék be, mert így a szerződések nem kerülnek letörlésre, a túlfizetéseket pedig a következő számlában jóváírják.


A Groupama-Garancia Biztosító körül kialakult helyzet lassan megoldódni látszik. Bár már többször kaptak ügyfeleink ugyanarról a járműről törlés értesítőt, de a valóság az, hogy a biztosítása mindenkinek rendben van. Akik véletlenül még nem fizették be a biztosítások díját, kérjük, tegyék meg! Az összegszerűségről érdeklődjenek Alkusz cégünknél! Mellékeljük a február végén kelt levelünket (PDF). Arra is figyeljenek, hogy ha végre megkapják a számlát a Groupama-Garancia Biztosítótól, akkor mégegyszer már ne fizessék be!


Az MKFE Alkusz is kiküldte a második negyedévre vonatkozó számlákat GFB és CMR-es ügyfeleinek. A levelek már ezen a héten, illetve a jövő hét elején meg kell, hogy érkezzenek. Amennyiben jövő hónap közepén sem találnak az Allianzos és Wabardos ügyfeleink Alkuszos számlákat, akkor kérjük jelentkezzenek, mert a küldemény valahol elveszett.


A többi biztosító is küldözgeti a következő negyedév számláit (K&H Biztosító, Union Biztosító). Kérünk mindenkit, hogy nagyon figyeljen oda a számlákra, mert sok ügyfelünk a kedvezőbb díjat nem egy biztosítónál találta meg, így a befizetések is szétosztódnak.


Budapest, 2011. március 31.


Köszönettel:


           
MKFE Biztosítási Alkusz Kft.


Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.