Ma Gergely napja van.

Alakítsa ki saját internetes profillapját már a közgyűlésen!

Mint tavaszi tagi találkozóinkon is bemutattuk, a júniustól működő új MKFE-portál már nemcsak a hagyományos értelemben vett internetes honlap lesz. Az eddig megszokott tájékoztatók, információs anyagok és adatbankok megjelenítésén túl egyfajta fuvarozói közösségi oldalként is funkcionál majd, ezáltal arra is alkalmas lesz, hogy az egyesület tagvállalkozásai saját profillapot alakíthassanak ki rajta, s egymás vállalkozásaira rátalálhassanak, s egymás cégadati között böngészhessenek.


Sőt, a profillap később angol és magyar nyelvű, pdf-formátumú cégbemutatkozóvá is alakítható, mely tetszetős és hasznos eszköz lehet a cégvezető kezében az új üzleti kapcsolatok kialakításánál, alvállalkozó keresésénél.


A május 28-i országos küldöttközgyűlésünkön lehetőséget biztosítunk arra, hogy tagvállalkozásaink ott jelenlévő képviselői munkatársaink közreműködésével — egy-egy telepített munkaállomáson — elsőként tölthessék fel cégadataikat az új egyesületi portálra. Ha Ön is szeretne az elsők között lenni, kérjük, hogy a rendezvényre hozza magával a vállalkozás legfontosabb iratait, dokumentumait (rövid bemutatkozás, alapítás, tulajdonosok, szolgáltatások és a járműpark adatai, elérhetőségek, a telephelyek adatai, éves nettó árbevétel, feltölthető céges logó stb.).

Az új portál egy beépített, különleges lehetőséget rejt magában: a tagi adataikat legnagyobb részletességgel feltöltő és karbantartó tagjaink vállalkozásának logóját a felület motorja egy matematikai argoritmus alapján automatikusan a portál oldalainak bannersávjába teszi ki, díjmentes hirdetési felületet biztosítva ezáltal a leglelkesebb fuvarozóknak.


BŐVEBBEN »


Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.