Ma Gergely napja van.

Üdvözöljük új internetes portálunkon!

Júniustól élesben!


Mivel egyesületünk weblapja betöltötte a 10. életévét, s ezalatt igen sok új menüpont, adat, tájékoztató és híranyag került fel rá, helyénvalónak és jogosnak láttuk tagjaink azon igényét, mely szerint a fuvarozók munkáját egy átláthatóbb, könnyebben kezelhető internetes felület jobban támogatná.



Szebb holnap — szebb honlap!


Informatikai partnerünkkel, a Régens Zrt.-vel közösen végzett hosszas munka után ezért elkészült a XXI. század kihívásainak is megfelelő portálunk, mely június első napjaitól ugyanúgy a www.mkfe.hu címen érhető el. Egyesületünk tehát teljesen megújult külsővel, új struktúrával, könnyen kezelhető, átlátható menürendszerrel és letisztult, impozáns küllemmel várja internetes látogatóit. Mint majd Ön is tapasztalni fogja: az új felület sokkal több lehetőséget rejt magában. Nemcsak az MKFE által közzétett információk lesznek láthatók rajta; a lap egyfajta fuvarozói közösségi oldalként is szolgál, melyen egyesületünk tagvállalkozásai is kialakíthatják saját profiloldalukat, cégbemutatkozójukat.


Noha igyekeztünk a régi honlapunkról minden hasznos és aktuális anyagot áttölteni új portálunkra, az átállás kezdeti időszakában még adódhatnak technikai nehézségek, melyekért előre is elnézését kérjük. Előfordulhat az is, hogy új honlapunkon Ön hirtelen nem talál valamit, vagy nehezen igazodik el. Köszönjük, ha türelmet tanúsít irántunk. Csapatunk azon dolgozik, hogy megkönnyítsük az Ön szakmai munkáját. Ízelítőként tekintse meg az új oldal bemutatkozóját (PDF).


Sikeres és kellemes böngészést kívánunk!


Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.