Ma Ivó, Milán napja van.

Tartályfuvarozók figyelmébe!

Tisztelettel köszönti az MKFE tagvállalatait a Magyar Tartálytisztítók Szövetsége.

A Magyar Tartálytisztítók Szövetségének tagjai azok a tartálytisztítók, amelyek – és csak ezek – hivatalosan és legálisan bocsáthatják  ki az un. ECD-t, azaz az Európában egységesített és elfogadott tisztítási okmányt.




Ezek a tisztító állomások magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtanak azáltal, hogy a használt jelentős beruházásokat igénylő műszaki és technológiai megoldások, a szakszerűen kiképzett személyzet, a kialakított környezet nemcsak korszerűek, hanem rendszeresen auditálják őket az un. SQAS nemzetközi feltételrendszere szerint. Ezek az ellenőrzések kiterjednek a tisztítóállomások környezetének (pl. kibocsátott víz) ellenőrzésére, a környezet védelmének biztosítására.  

 

További előírások figyelembe vételével ellenőrzik az élelmiszerfuvarozással kapcsolatos tartályok tisztítására szakosodott állomásokat, annak érdekében, hogy az élelmiszerbiztonság érdekében kialakított, a termelés –fuvarozás –raktározás –felhasználás folyamatot lefedő élelmiszerlánc a tisztítás során se szakadjon meg.

Hasonlóan szigorú előírásokat kell azoknak a tisztító állomásoknak teljesíteniük, amelyek a gyógyszergyártás alapanyagait és termékeit fuvarozó tartályos cégek eszközeit tisztítják.     

Javasoljuk, hogy a tartályos fuvarozó cégek a fentiekre való tekintettel ezeket a tisztítóállomásokat vegyék igénybe.

Ezeknek az állomásoknak – amelyek Magyarország egész területén megtalálhatóak – a listáját és elérhetőségét ITT>> találják.


Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.