Ma Ivó, Milán napja van.

Cserélje le használt GSM Protect-es OBU készülékét OBU Easy-re!

A GSM Protect ügyfele volt? Váltson most kedvezményesen OBU Easy-re! Cserélje le az MKFE-nél használt GSM Protect-es OBU készülékét egy új OBU Easy-re!


A Secret Control Kft. – az MKFE stratégiai bevallási közreműködő partnere – kedvezményes áron kínálja OBU Easy készülékét, amelyet az MKFE irodáiban lehet megvásárolni.


Az Egyesület gyors és megbízható segítséget kínál minden magyarországi fuvarozó vállalkozónak, amelynek eddig a GSM Protect Kft. volt a bevallási közreműködő partnere. Kössön új szerződést a NÚSZ Zrt.-vel és válassza a Secret Control-t új bevallási közreműködő partneréül!  

Cserélje le használt, de még működőképes GSM Protectes OBU készülékét a Secret Control által forgalmazott OBU Easy-re, amelyet az alábbi áron tud beszerezni az MKFE budapesti és vidéki ügyfélszolgálati irodáiban:

 

MKFE tagok részére: 17 990 Ft + áfa/db

nem MKFE tagok részére: 19 990 Ft + áfa/db









Az akció 2016. december 31-éig vagy a készlet erejéig tart!


Figyelem! A kedvezményes vásárlási lehetőség feltétele, hogy a régi, de működőképes (tehát be lehet kapcsolni) GSM Protectes OBU készüléket a tulajdonosa a vásárlás helyén leadja. E nélkül a kedvezményes ár nem vehető igénybe!



További információkért keresse munkatársunkat!

Bócz Magdolna
értékesítési munkatárs
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36-1-252-0688/238


 

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.