Ma Ivó, Milán napja van.

Készüljön fel a hétvégén várható rendkívüli téli időjárásra!

A Fővárosi Kataszrófavédelemi Igazgatóság Közleményben hívja fel a figyelmet a hétvégén várható rendkívüli hideg és havazás kezelésére való félkészülés, a biztonságos üzemeltetés és a dolgozók felkészítésének fontosságára.


A Katasztrófavédelem felhívja a veszélyes áru szállításával foglalkozók figyelmet

  • a biztonságos téli üzemeltetés,
  • a körültekintő fuvarszervezés,
  • az esetleges meghibásodások gyors javítása,
  • a személyzet tartalékokkal való ellátásának fontosságára,
  • a kommunikációs eszközök készenlétben való tartására és a kapcsolatok rendszeres ellenőrzésére.

Annak érdekében, hogy egy várható rendkívüli téli időjárási esemény bekövetkezése esetén gyorsan fel tudják Önökkel venni a kapcsolatot, kérik, hogy 0-24 órás kapcsolattartójuk elérhetőségét küldjék el az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. Az esetleges, téli időjárással összefüggő működési zavarokról haladéktalanul tájékoztassák a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Műveletirányítási Központját a +36 1 459-2444 számon vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

Emellett kísérjék fokozott figyelemmel az Országos Meteorológiai Szolgálat jelzéseit, a Katasztrófavédelem valamint a Fővárosi Védelmi Bizottság közleményeit.


Katasztrófavédelem teljes közleményét ITT olvashatja el.

 

MKFE kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.