Ma Alexandra, Erik napja van.

Forgalomkorlátozás az M3-as autópályán Hatvan és Hort térségében

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatja a közlekedőket, hogy az M3-as autópályán 2017. október 9. (hétfő) és október 11. (szerda) között az alábbi forgalomkorlátozásokra kell számítaniuk.



Az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán Hatvan térségében nagyfelületű burkolatjavítást végeznek a szakemberek 2017. október 9-én, hétfőn 7 órától várhatóan 2017. október 10-én, kedden 16 óráig. A munkavégzés ideje alatt az autópálya forgalma az 50-es és az 57-es km szelvények között szakaszosan egy forgalmi sávra szűkül, továbbá 60 km/órás sebességkorlátozást vezetnek be.


Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán Hort térségében a 61-es és a 63-as km szelvények között nagyfelületű burkolat javítási munkákat végeznek a szakemberek 2017. október 11-én, szerdán 9 órától várhatóan 16 óráig. A munkálatok ideje alatt az M3-as autópálya ezen szakaszának forgalma egy forgalmi sávra szűkül, továbbá 60 km/órás sebességkorlátozást vezetnek be.

Kérjük arra közlekedő Tagjainkat, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávokba!

A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról a nap 24 órájában a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform osztályánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon tájékozódnak.

(Forrás: kozut.hu)

MKFE kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.