Ma Flórián, Mónika napja van.

Hűtőkamionos és túlméretes segítséget várnak a törökországi földrengés helyszínén

Tisztelt Tagjaink! A hét eleji pusztító földrengés(ek) nyomán megjelent IRU-közleményekből tudható, hogy az IRU törökországi tagszervezetei nemzeti és nemzetközi hatóságokkal és szervezetekkel közösen dolgoznak a mentés során szükséges árufuvarozási és személyszállítási műveletek koordinálásán.


A Török Árutőzsdék és Kereskedelmi Kamarák Szövetsége (TOBB) földrengés-elhárítási kampányt indított az AFAD török nemzeti katasztrófaelhárítási ügynökség koordinálásával. Számos olyan árucikket jelöltek meg, melyek a mentési erőfeszítésekhez szükséges lehet: építőipari eszközök, járművek stb. Ezeket teherautókkal szállítják ki az érintett régióba. Adományokat közvetlenül a kampány internetes oldalán is le lehet adni. Török társegyesületünk, az UND központi krízisközpontot hozott létre a logisztikai szükségletek támogatására, emellett összehangolja a konkrét jármű- és szállítási igényeket azokkal, akik teherautókat és sofőröket tudnak ajánlani a mentési munkálatok segítésére.


A TOBB és az UND különösen is hűtőkamionos, ill. túlsúlyos-túlméretes szállításokhoz (pl. áramfejlesztők) keres segítséget. További információ és segítség felajánlása a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehetséges.



Az IRU a földrengés utáni napokban részt vett az ENSZ Élelmezésügyi Világprogramjának Globális Logisztikai Klaszterében, hogy támogassa a humanitárius segélyek eljuttatását. Az MKFE is kifejezte együttérzését a törökök felé.
Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.