Ma Ivó, Milán napja van.

Német Toll-collect beszerelőhelyek Magyarországon

 Német útra induló magyar tehergépjármű-üzembentartóknak gyakran okoz fejtörést, hogy olyan szervizállomást találjanak Magyarországon, ahol vállalják a német útdíjszámláló készülék (Toll-collect) beszerelését.


A hazai vállalkozásoknak ebben szeretnénk segítségére lenni azáltal, hogy itt megismételjük a múlt év végén szerkesztett hírünket, és közöljük legfrissebb gyűjtésünket a magyarországi Toll-collect beszerelő állomásokról és azok internetes elérhetőségeiről. Íme:


CÉGNÉV
VÁROS
HONLAP
E-MAIL
Almádi Truck Kft. Lébény www.almaditruck.hu Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Eurotrade Kft. Kisigmánd www.eurotrade.hu Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Hungarotruck Kft. Budapest Debrecen Szeged Zalaegerszeg www.daf.eu/hu Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Pannon-Truck
2000 Kft.
Zalaegerszeg www.pannontruck2000.hu Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Pappas Auto
Magyarorszag Kft.
Budapest, Debrecen www.pappas.hu Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Scania
Hungaria Kft.
Biatorbágy www.scania.hu Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Silog Bt. Kecskemét www.silog.hu Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Volvo
Hungária Kft.
Budapest www.volvotrucks.hu Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.