Ma Gizella napja van.

Mondja el véleményét a brit határvédelemről!

Az Egyesült Királyság kormánya lehetőséget biztosít a teherfuvarozók számára, hogy elmondják véleményüket a brit határvédelemmel kapcsolatban. A kérdőívet kitöltők között pedig pénzjutalmat sorsolnak ki.


Az Egyesült Királyság kormánya felmérést készít az Egyesült Királyságba belépő nemzetközi teherfuvarozók körében, hogy megismerje a brit határvédelemmel kapcsolatos véleményüket. A fuvarozók által adott információk révén a kormány jobban megismerheti az aktuális problémákat, valamint eredményesebbé teheti a Egyesült Királyságba irányuló illegális bevándorlás elleni küzdelmét.

Kérjük Tagjainkat, hogy támogassák önök is ezt a törekvést! Biztassák sofőrjeiket is a kérdőív kitöltésére, hiszen minden vélemény számít.

Az online kérdőív kitöltése anonim módon történik és körülbelül 10 percet vesz igénybe. A válaszokat bizalmasan kezelik; a neveket senkinek, az Egyesült Királyság kormányának sem adják tovább. Kérjük, amennyiben kitölti a kérdőívet, a lehető legőszintébben válaszoljon a kérdésekre, hiszen csak így kaphatnak valós képet a fennálló helyzetről.

A kérdőív kitöltésével akár 500 angol fontot is nyerhet!

A felmérésben részt vevő és regisztráló válaszadók között összesen 1500 fontot sorsolnak ki. A fődíj 500 ₤, emellett 2x250 ₤ és 5x100 ₤ lehet további 7 szerencsés válaszadóé.
A nyerteseket véletlenszerűen választják ki. A sorsoláson való részvétel feltétele a regisztráció, azaz a kérdőív végén a saját e-mail cím megadása.

Ha szeretne részt venni a felmérésben, kattintson az alábbi linkre. Kérjük, munkavállalóival is ossza meg a linket, hogy nekik is legyen lehetőségük véleményt nyilvánítani!

Felmérés a brit határvédelemről - KÉRDŐÍV



MKFE kommunikáció



Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.